Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Το αεροσκάφος «χάθηκε» στα χωράφια - Απίστευτες εικόνες από drone

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Το αεροσκάφος «χάθηκε» στα χωράφια - Απίστευτες εικόνες από drone

Στις έρευνες συμμετέχουν και ομάδες της 2ης και 4ης ΕΜΑΚ, ενώ νωρίτερα σηκώθηκε ειδικό drone για να σαρώσει την περιοχή - Δείτε βίντεο

kavala_new
Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής και ανδρών των ενόπλων δυνάμεων για την έρευνα στο σημείο που χθες το βράδυ κατέπεσε αεροσκάφος Antonov, στην κοινότητα Αντιφιλίππων του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας.

Στο σημείο σηκώθηκε drone ώστε να εξεταστεί όλο το εύρος της περιοχής όπου συνετρίβη το αεροσκάφος. Οι πρώτες εικόνες σοκάρουν καθώς από το αεροσκάφος δεν φαίνεται να έχει μείνει τίποτα και ο «σκελετός» του έχει χαθεί στα χωράφια της περιοχής. Ενώ, από ψηλά φαίνονται και τα μέτρα που σύρθηκε το αεροσκάφος μετά την πτώση του Στις έρευνες συμμετέχουν και ομάδες της 2ης και 4ης ΕΜΑΚ, ενώ νωρίτερα σηκώθηκε ειδικό drone για να "σαρώσει" την περιοχή.
Εικονες απο drone στο σημειο της πτωσης του αεροσκαφους


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το μεταγωγικό αεροσκάφος φέρεται να είχε απογειωθεί από την Σερβία με προορισμό την Ιορδανία εκτελώντας εμπορική πτήση μεταφορών, υπήρχε οκταμελές πλήρωμα και μετέφερε «επικίνδυνο φορτίο» με πυρομαχικά, συνολικά 12 τόνων.

Το αεροσκάφος τύπου Antonov συνετρίβη περίπου στις 23.00 του Σαββάτου στην Καβάλα, καθώς πετούσε με 4 κινητήρες, ο ένας εκ των οποίων είχε πάρει φωτιά και ο πιλότος είχε ζητήσει να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Καβάλας, όμως δεν τα κατάφερε.

Ειδήσεις σήμερα

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Εντοπίστηκε άγνωστη λευκή ουσία στο σημείο της συντριβής - Ειδικό drone σαρώνει την περιοχή

Ξεκίνησαν οι έρευνες στο σημείο συντριβής του Antonov - Πιθανή η εκκένωση του χωριού Αντιφίλιπποι

Ο Έλον Μασκ στη Μύκονο - Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης