«Δεν δίνω τα κλειδιά!» - Συμπαράσταση στη δημοσιογράφο για να μη χάσει το σπίτι της για 15.000 ευρώ

«Δεν δίνω τα κλειδιά!» - Συμπαράσταση στη δημοσιογράφο για να μη χάσει το σπίτι της για 15.000 ευρώ

Έξω από το σπίτι της γυναίκας βρέθηκαν σήμερα μέλη συλλογικοτήτων που απέτρεψαν την είσοδο του δικαστικού επιμελητή

diamartyria
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η προσέλευση δικαστικού κλητήρα στο σπίτι της συνεργάτιδας του Μίκη Θεοδωράκη Ιωάννας Κολοβού στα Άνω Ιλίσια, με στόχο να εκτελέσει κατάσχεση για χρέος 15.000 ευρώ.


Ο δικαστικός επιμελητής κάλεσε τις αστυνομικές δυνάμεις να εκτελέσει την κατάσχεση που έχει διαταχθεί για χρέος 15.000 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες, ενώ μαζί του είχε και κλειδαρά.

Ωστόσο, έξω από το σπίτι είχαν συγκεντρωθεί μέλη συλλογικοτήτων, που έβαλαν μπλόκο στην είσοδο του δικαστικού επιμελητή. Η Ιωάννα Κολοβού ζήτησε από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων να μεταφέρει το αίτημά της η κατάσχεση να παραταθεί για διάστημα 3-4 μηνών.

«Και μόνη μου να είμαι, δεν θα πάρουν τα κλειδιά, δεν θα ανοίξω» διαμηνύει από την πλευρά της η Ιωάννα Κολοβού η οποία κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της.

Η κυρία Κολοβού υποστήριξε ότι το χρέος της δεν οφείλεται καν σε δάνειο. «Δεν είναι καν δάνειο αυτό που είχα πάρει, ήταν κάρτες, όταν η Εθνική έλεγε "όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα", μάζεψα και εγώ τις κάρτες και το χρέος ήταν 15.000. Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο. Αυτό το χρέος σιγά – σιγά γιγαντώθηκε. Με ειδοποιήσανε κάποια στιγμή, έδωσα άλλες 5.000 ευρώ οι οποίες χάθηκαν, εξαφανίστηκαν και ξαφνικά εκπλειστηριάστηκε το σπίτι. Ήρθε ένας κύριος και μού είπε σε τρεις μέρες να βγω από το σπίτι και να παραδώσω τα κλειδιά, χωρίς να με ειδοποιήσουν ως όφειλαν δύο μήνες πριν, σύμφωνα με τον νόμο».

Όπως ανέφερε η ίδια, δεν της έγινε καμία πρόταση να καταβάλλει κάποιο ποσό ώστε να κλείσει η υπόθεση. «Καθημερινώς δεχόμουν τηλεφωνήματα, ζούσα με αυτή την αγωνία. Με το που ήρθε ο κλητήρας νιώθω παράνομη. Για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω φοβερά άσχημα», σημείωσε.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clcltql02gsx)



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης καλεί τον Ερντογάν να απαντήσει για τον χάρτη-πρόκληση και τις «ανοησίες» Μπαχτσελί


«Bild» για το κλείσιμο του Nord Stream 1: «Είμαστε στα χέρια του Πούτιν»


Τα εμβόλια για τον κορωνοϊό παρέχουν υψηλό επίπεδο προστασίας σε όλες τις ομάδες δείκτη μάζας σώματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης