Θεσσαλονίκη: Κατάδικος απέδρασε από το «Γεννηματάς»

Θεσσαλονίκη: Κατάδικος απέδρασε από το «Γεννηματάς»

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. - Πρόκειται για έναν 38χρονο που έχει καταδικαστεί για ληστείες και εξέτιε την ποινή του στις Φυλακές Νιγρίτας

esi_esi
Ένας κατάδικος που μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης για εξετάσεις στο "Γ. Γεννηματάς" στη Θεσσαλονίκη, κατάφερε να αποδράσει και να διαφύγει από τον χώρο του νοσοκομείου.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 9.30 και άμεσα σήμανε "συναγερμός" στην Ελληνική Αστυνομία η οποία ξεκίνησε αναζητήσεις για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, πρόκειται για έναν 38χρονο ημεδαπό, ο οποίος έχει καταδικαστεί για ληστείες και εξέτιε την ποινή του στις Φυλακές Νιγρίτας.

Ο κρατούμενος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προγραμματισμένο ραντεβού εξετάσεων, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το πως κατάφερε να αποδράσει. Πληροφορίες που για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται, αναφέρουν πως ο κρατούμενος πήδηξε από το παράθυρο και κατάφερε να διαφύγει.

Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, ενώ οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 38χρονου.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τα χιλιάδες κρούσματα ημερησίως φέρνουν τη μάσκα ξανά στο προσκήνιο - Τι λένε οι ειδικοί

Κάρλος Σαντάνα: Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή - «Ξέχασα να φάω», είπε ο κιθαρίστας

TikTok: Ο Ξιαρχό ζήτησε από τη Φουρέιρα να χορέψει κι εκείνη... απάντησε με βίντεο από τη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης