Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 53χρονος που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 53χρονος που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης

Ο 53χρονος καταδικάστηκε για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και θα εκτίσει τρεις μήνες από την ποινή του – Οι δικαστές έκριναν ότι παρενοχλούσε την 13χρονη φίλη της θετής κόρης του

child_abuse
Ποινή φυλάκισης τριών ετών επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 53χρονο, που καταδικάστηκε ότι παρενοχλούσε την 13χρονη φίλη της θετής κόρης του, μέσα στο σπίτι του.

Ο 53χρονος, σύμφωνα με το GRTimes.gr, κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.


Το δικαστήριο αποφάσισε να εκτίσει τρεις μήνες από την ποινή του, ενώ για το υπόλοιπο θα του δοθεί αναστολή. Η έφεση δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής και ο 53χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή.



Ο πατέρας της ανήλικης είπε στο δικαστήριο ότι η κόρη του του είπε «ότι ασέλγησε σε βάρος της, με χειρονομίες. Είναι φίλες με την θετή κόρη του. Το βράδυ που πήγαν να κοιμηθούν, τους έλεγε ιστορίες. Το άλλο κορίτσι κοιμήθηκε. Η δίκη μου παρέμεινε ξύπνια. Πήγε και ξάπλωσε πάνω της. Της χάϊδεψε την κοιλιά και το μπούτι. Τη ρωτούσε αν έχει κάνει σεξ. Αν βλέπει τσόντες. Αν έχει φίλη που το έχει κάνει».


Μιλώντας για τον 53χρονο είπε ότι έκαναν παρέα στις καλοκαιρινές διακοπές και ότι τον γνωρίζει δύο χρόνια. «Ήξερα τον βιολογικό πατέρα της θέσης του κόρης, 11 χρόνια. Όταν έφυγε τη φίλησε στο μάγουλο και ζήτησε να τον φιλήσει κι αυτή. Η σύζυγός του ήταν στον πάνω όροφο με το μωρό. Η θετή του κόρη ήταν στο ίδιο κρεβάτι (σ.σ. η κόρη μου) τη σκουντούσε αλλά δεν ξυπνούσε. Την άλλη μέρα η κόρη μου το είπε στη γυναίκα μου. Στη συνέχεια είπε και σε μένα ότι “μου έβαλε χέρι”. Έτρεξα να του ορμήσω. Του είπα θα σε κλείσω φυλακή».


Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος στο Χαλάνδρι: ΙΧ «καρφώθηκε» σε βιτρίνα καταστήματος - Δείτε εικόνες


«Λες και είχε μείνει για πάντα εκεί» - Θρήνος για τον Ανέστη που επέζησε από την τραγωδία των Τεμπών και αυτοκτόνησε στα 35 του


Από 27 Ιουλίου έρχεται η εφαρμογή για ταυτότητα και δίπλωμα στο κινητό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης