Μαγικά κέρδη για έναν τυχερό παίκτη ΣΚΡΑΤΣ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι

Μαγικά κέρδη για έναν τυχερό παίκτη ΣΚΡΑΤΣ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι

Με 3 ευρώ κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ»

Sktats_header

Μαγικό καλοκαίρι θα περάσει ένας τυχερός παίκτης ΣΚΡΑΤΣ, που κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ». Ο μεγάλος νικητής επισκέφθηκε το κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 21 στο Περιστέρι και δοκίμασε την τύχη του στο δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ, το οποίο κοστίζει μόλις 3 ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Θοδωρή Μπόμπη, τον υπάλληλο του καταστήματος ΟΠΑΠ που τον εξυπηρέτησε, ο τυχερός πελάτης αγόρασε τρεις λαχνούς από το ανανεωμένο παιχνίδι «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ» και η τύχη του χαμογέλασε από το πρώτο… «σκρατς». «Ο νεαρός αγόρασε τρεις λαχνούς από τα «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ωστόσο δεν πρόλαβε να τους σκρατσάρει όλους, καθώς κέρδισε 100.000 ευρώ στον πρώτο. Στην αρχή είχε πάθει σοκ. Πρόκειται για έναν νεαρό πελάτη μας. Όταν το συνειδητοποίησε ήρθε στον πάγκο να του επιβεβαιώσω τα κέρδη και εκεί ξεκίνησε να πανηγυρίζει και να χορεύει. Η χαρά του ήταν απερίγραπτη», τονίζει ο κ. Θοδωρής Μπόμπης, υπάλληλος στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι.

2
Θοδωρής Μπόμπης, υπάλληλος του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στο Περιστέρι

3
Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι
Κλείσιμο

Ο τυχερός λαχνός

Όσον αφορά στον τυχερό λαχνό του ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ο κ. Μπόμπης τονίζει: «Στο ανανεωμένο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ» κερδίζεις με τρεις τρόπους. Ο πρώτος είναι να βρεις τρία κεράσια στην σειρά με μαύρο χρώμα και να κερδίσεις το ποσό που αναγράφεται δίπλα. Ο δεύτερος είναι να βρεις τρία κεράσια στην σειρά με κόκκινο χρώμα και να τριπλασιάσεις το ποσό που αναγράφεται και ο τρίτος τρόπος είναι να βρεις τρία αστέρια στην bonus περιοχή και να κερδίσεις 50 ευρώ. Ο τυχερός νικητής βρήκε τα τρία μαύρα κεράσια και δίπλα το ποσό των 100.000 ευρώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που του φέραμε τύχη και του ευχόμαστε να περάσει ένα μαγικό καλοκαίρι».

* Κεντρική φωτογραφία: Ο τυχερός λαχνός του ΣΚΡΑΤΣ που κέρδισε 100.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης