Έγκλημα στη Ραφήνα: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση - Δείτε βίντεο από τον καυγά

Έγκλημα στη Ραφήνα: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση - Δείτε βίντεο από τον καυγά

Η ανακρίτρια επεκτείνει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος ακόμη δυο νεαρών - Στο οπτικό υλικό φαίνεται πώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένας καβγάς εξελίχθηκε σε άγρια συμπλοκή, που κατέληξε στον θάνατο του 42χρονου - Τι είπαν στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι

rafina-dolofonoi-1
Στην φυλακή θα οδηγηθούν οι δυο 24χρονοι που απολογήθηκαν για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος 42χρονου σε μπαρ στη Ραφήνα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Μετά από διαδικασία που διήρκεσε 12 ώρες ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέους τους δύο κατηγορούμενους για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, η ανακρίτρια επεκτείνει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος ακόμη δυο νεαρών, που στο στάδιο της προδικασίας είχαν καταθέσει ως αυτόπτες μάρτυρες.

Σήμερα ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι χτύπησε το θύμα στο πλαίσιο νόμιμης άμυνας, ενώ ο συγκατηγορούμενός του επικαλείται εθισμό του θύματος στο αλκοόλ και επιβαρυμένη κατάσταση υγείας του 42χρονου .

Τι είπαν στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι - Βίντεο ντοκουμέντο από τον καυγά

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από το μπαρ στη Ραφήνα, όπου δολοφονήθηκε ένας 42χρονος, αποκαλύπτει πώς ένα επεισόδιο στο μπαρ κατέληξε σε τραγωδία.

Στο οπτικό υλικό μέσα από το κατάστημα διακρίνονται οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι την ώρα που βγαίνουν από την τουαλέτα του καταστήματος και πηγαίνουν στην παρέα τους. Στη συνέχεια ακολουθεί και ο 42χρονος που έχασε τη ζωή του.

Κλείσιμο
Το θύμα φαίνεται να σπρώχνει τους νεαρούς, οι οποίοι απαντούν με σπρωξίματα. Επεμβαίνει τότε ο ιδιοκτήτης του μπαρ για να τους χωρίσει, ενώ επεμβαίνει και ο υπάλληλος μέσα στο μπαρ, για να δώσει τέλος στο επεισόδιο.

Βίντεο απο την Ραφήνα


Οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν για την δολοφονία οδηγήθηκαν σήμερα, Παρασκευή, ενώπιον της ανακρίτριας. Ο ένας ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα και ο δεύτερος επικαλέστηκε σοβαρό εθισμό από το αλκοόλ.

Εν τω μεταξύ, άλλοι δύο νεαροί από την παρέα, που κατέθεσαν ως αυτόπτες μάρτυρες, κατέστησαν κατηγορούμενοι από την ανακρίτρια και τις επόμενες ημέρες θα απολογηθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης