O Διονύσης Σαββόπουλος δεν θα είναι στην συναυλία με τον Πορτοκάλογλου λόγω της... έξαρσης του κορωνοϊού

O Διονύσης Σαββόπουλος δεν θα είναι στην συναυλία με τον Πορτοκάλογλου λόγω της... έξαρσης του κορωνοϊού

«Εμείς του ’60 οι εκδρομείς ανήκουμε στους ευπαθείς», γράφει σε ανάρτησή του ο Διονύσης Σαββόπουλος

savvopoulos_gsee
Ο Διονύσης Σαββόπουλος δεν θα είναι στην συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο στις 8 και 9 Ιουλίου λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού γράφει ο ίδιος σε ανάρτησή του την Παρασκευή. 

Όπως σημειώνει «εμείς του ’60 οι εκδρομείς ανήκουμε στους ευπαθείς» και «δυστυχώς κανείς πια δε φοράει μάσκα».

Απευθυνόμενος προς τους θεατές της συναυλίας ζητεί να τον συγχωρέσουν για την απουσία του και λέει ότι «η καρδιά μου πάντως θα ‘ναι εκεί και από μακριά θα τον καμαρώνω κι εγώ που κλείνει φέτος τα 40 χρόνια ενός συναρπαστικού ταξίδιου ο φίλος μας».

Πολύ λυπάμαι Νίκο Nikos Portokaloglou - Νίκος Πορτοκάλογλου που τελικά δε θα ’μαι πλάι σου στο Ηρώδειο αλλά «εμείς του...

Posted by Dionysis Savvopoulos on Friday, July 1, 2022


Η ανάρτηση του Διονύση Σαββόπουλου:

Πολύ λυπάμαι Νίκο Nikos Portokaloglou - Νίκος Πορτοκάλογλου που τελικά δε θα ’μαι πλάι σου στο Ηρώδειο αλλά «εμείς του ’60 οι εκδρομείς» ανήκουμε στους… ευπαθείς. Φταίει η ηλικία, η νέα έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού, ο φόβος του γιατρού μου για τον συγχρωτισμό στις πρόβες, στα καμαρίνια, στην ορχήστρα. Και δυστυχώς κανείς πια δε φοράει μάσκα.
Το προηγούμενο διάστημα που η πανδημία βρίσκονταν σαφώς σε αποδρομή είχα ξενοιάσει και ανακοινώσαμε ότι θα είμαι και εγώ στη γιορτή, τη δική σου αλλά και του κόσμου που σε παρακολουθεί με συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον εδώ και 40 χρόνια. Γιατί είσαι πολύ καλός Νίκο. Δεν είναι μόνο το σπουδαίο ταλέντο και η εργατικότητα σου, είναι επίσης η ακεραιότητα, η παιδεία και το σεμνό σου ήθος που βοήθησαν την τέχνη μας, του τραγουδοποιού, να γίνει διακριτή και πιο σεβαστή, αφού δεν πτοήθηκες εσύ από τα βαριά πεπόνια της εντεχνίλας ούτε απ' τις υπανάπτυκτες ελίτ της μεγάλης πίστας.
Και εσείς καλοί μου θεατές, συγχωρήστε με. Η καρδιά μου πάντως θα ‘ναι εκεί και από μακριά θα τον καμαρώνω κι εγώ που κλείνει φέτος τα 40 χρόνια ενός συναρπαστικού ταξίδιου ο φίλος μας.
«Και να ένας λόγος σοβαρός που είναι ωραίος». Γιορτή για πάντα Νίκο!
Φίλος
Διονύσης Σαββόπουλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης