Σαλαμίνα: «Θα βοηθούσα ξανά τον ασθενή που με κυνηγούσε να με σκοτώσει» λέει ο διασώστης του ΕΚΑΒ που ξυλοκοπήθηκε άγρια

Σαλαμίνα: «Θα βοηθούσα ξανά τον ασθενή που με κυνηγούσε να με σκοτώσει» λέει ο διασώστης του ΕΚΑΒ που ξυλοκοπήθηκε άγρια

«Είμαι μη λειτουργικός αυτή τη στιγμή, θα κάνω κι άλλο χειρουργείο, οι πόνοι στη ψυχή και το σώμα είναι μεγάλοι» λέει ο Παναγιώτης Φούντας στο protothema.gr - Δηλώνει συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα στη Ραφήνα 

φουντας618
«Θα τον βοηθούσα ξανά τον ασθενή που με ξυλοκόπησε άγρια και με κυνηγούσε, για να με σκοτώσει» λέει στο protothema.gr ο Παναγιώτης Φούντας, ο διασώστης του ΕΚΑΒ και συγκλονίζει με τα λόγια του, όταν τον Μάιο στη Σαλαμίνα  ένας μεθυσμένος του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε άγρια, ενώ εκείνος προσπάθησε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, συνάντησε δύο άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν μεθυσμένος. Μέλος του πληρώματος του ΕΚΑΒ επιχείρησε να τον προσεγγίσει για να τον βοηθήσει, όμως εκείνος αντέδρασε επιθετικά. Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι πως ο διασώστης νοσηλεύτηκε στο «Αττικό» με σοβαρά τραύματα, υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο ενώ θα αργήσει να επιστρέψει στην εργασία του.

092107D6-8BDD-43E2-9C01-441726E5C99A


Με αφορμή τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου Δημήτρη στη Ραφήνα, ο Παναγιώτης φορτίστηκε συναισθηματικά κι «ανέβασε»στο Facebook φωτογραφίες με τις πληγές του και τον αγώνα που συνεχίζει να κάνει, ώστε να γίνει καλά για να αφυπνίσει τον κόσμο.

«Θα τον βοηθούσα ξανά τον ασθενή που με ξυλοκόπησε άγρια και με κυνηγούσε για να με σκοτώσει. Μέσα μου δεν κρατάω κανένα μίσος και καμία κακία, γιατί δεν θέλω να γίνω σαν αυτόν. Αν ήθελα να του κάνω κακό, θα είχα χάσει τον εαυτό μου και δεν το θέλω.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μόλις έφυγα από το γιατρό. Μου είπε ότι πρέπει να κάνω κι άλλο χειρουργείο κι όπως καταλαβαίνετε, ο αγώνας μου για να γίνω καλά είναι μεγάλος και μακρύς. Είμαι μη λειτουργικός αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να εργαστώ, οι πόνοι στη ψυχή και στο σώμα μου μετά από αυτό το τραγικό περιαστικό είναι μεγάλοι αλλά δεν το βάζω κάτω.

Κλείσιμο
B2D20E04-A854-4396-9B5D-8BBDC9943640


Φορτίστηκα συναισθηματικά όταν έμαθα ότι ένα ακόμα παλικάρι στη Ραφήνα χτυπήθηκε άγρια μέχρι θανάτου για ασήμαντο λόγο. Και για αυτό θέλησα να ανεβάσω τις φωτογραφίες με τα τραύματά μου στο Facebook, γιατί είναι άδικο και αδιανόητο να συμβαίνουν τέτοιου είδους περιστατικά» λέει ο Παναγιώτης Φούντας στο protothema.gr.
69B510CF-AEE9-44C4-99F1-EB3BB17918E2


Ολόκληρη η ανάρτηση του Παναγιώτη Φούντα στο Facebook:

«Ο άλλος πάει για ποτό και δεν γυρνάει ποτέ στην οικογένεια του. Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα. Και έτσι απλά εφυγεεεεε. Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε από θαύμα δεν έχω τις αναλογες κακώσεις.Μας χρέωσε με πολλαπλά κατάγματα με ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ με σπασμένα δόντια και αμέτρητο πόνο στην ψυχή.Δηλαδη ευτυχώς μετά τόσο ξύλο στο κεφάλι ευτυχώς δεν μας άφησε εγκεφάλικα νεκρούς. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!! Αλλιώς μετά από λίγο καιρό όλα ξεχνιούνται!!!! Συγνώμη για τις φωτό απλά για να μην ξεχνιόμαστε!!! ΥΓ: η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου η με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή. Aυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ»

σαλαμινα56378


Ειδήσεις σήμερα:

Πλεύρης: Τα μοντέλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει πίεση στο ΕΣΥ ώστε να πάρουμε μέτρα

Καταγγελίες για ακατάλληλες συνθήκες και αμέλεια περίθαλψης σε κτηνιατρείο στη Θεσσαλονίκη - Τι απαντά ο γιατρός

Το πόρισμα για τις δολοφονίες Μαλένας και Ίριδας - Ασφυκτικός ο θάνατος, δεν βρέθηκαν παθολογικά αίτια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης