Ζεφύρι: Γιαγιά 72 ετών πουλούσε ηρωίνη

Προμήθευε ποσότητες από τη λευκή σκόνη σε τοξικομανείς  από όλη την Αττική - Είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια κάθειρξη στον πρώτο βαθμό και αύριο δικάζεται η έφεσή της

ναρκωτικ1
Μιας πρώτης τάξεως επιχείρηση εμπορίας ναρκωτικών στο Ζεφύρι είχε στήσει μια γιαγιά 72 ετών η δράση της οποία αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο του 2020, όταν συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας η ηλικιωμένη γυναίκα μαζί με τον γιο της προμήθευαν ποσότητες ηρωίνης σε τοξικομανείς, οι οποίοι έρχονταν από πολλά μέρη της Αττικής, για να αγοράσουν τα λίγα γραμμάρια ευφορίας έναντι μερικών δεκάδων ευρώ.

Οι χρήστες πήγαιναν σε συγκεκριμένο σπίτι στο Ζεφύρι, όπου συναντούσαν την ηλικιωμένη, και αγόραζαν τη δόση τους. Η 72χρονη είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια κάθειρξη στον πρώτο βαθμό και αύριο δικάζεται η έφεσή της.

Κατά την απολογία τους, μάνα και γιος είχαν ισχυριστεί ότι δεν έχουν καμία σχέση με ναρκωτικά, αλλά δεν έγιναν πιστευτοί από τους δικαστές.

«Ανέλαβα την υπεράσπιση της κατηγορουμένης σε δεύτερο βαθμό, με την απόλυτη πεποίθηση πως στο τέλος θα αποδειχθεί ότι η εντολίδα μου παρέμεινε δύο χρόνια κρατούμενη αδίκως», είπε στο protothema.gr ο συνήγορος της 72χρονης κ. Στάθης Μητσοκάλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη γιαγιά είχε συλληφθεί ξανά και το 2006 για υπόθεση ναρκωτικών, αλλά τότε είχε αφεθεί ελεύθερη.

Κλείσιμο
ΣΤΑΘΗΣ_ΜΗΤΣΟΚΑΛΗΣ_ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Την ανιούσα πήρε ξανά το ιικό φορτίο στα λύματα - Αύξηση 100% στη Θεσσαλονίκη και 66% στην Αττική

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Οι συνήγοροι της οικογένειας ζητούν αναίρεση για το ελαφρυντικό στον Κορκονέα

Ισόβια για τους δολοφόνους ζητά η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ραφήνα - «Να σαπίσουν στη φυλακή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης