Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ 61χρονος και 58χρονος - Σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδίκες για απάτες

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ 61χρονος και 58χρονος - Σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδίκες για απάτες

Οι δύο άνδρες πήραν το δρομο για τις φυλακές Κορυδαλλού και Χαλκίδας

astynomia
Ένας 61χρονος μέτρ στις πλαστογραφίες, παλιός γνώριμος των αρχών που εξαπατούσε απο τράπεζες και καταστήματα μέχρι ιδιώτες, τσέπωνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και εξαφανιζοταν, αλλά και ένας 58χρονος απατεώνας ιδιοκτήτης χρηματιστηριακής στο Σύνταγμα, έπεσαν στα νύχια των αστυνομικών του «Αναζητήσεων» της Ασφάλειας Αττικής.

Οι δυο καταζητούμενοι, μετά απο εντάλματα που εκκρεμούσαν σε βάρος τους για καταδικαστικές αποφάσεις συνελήφθησαν την Παρασκεύη και στη συνέχεια πήραν το δρομο για τις φυλακές Κορυδαλλού και Χαλκίδας.

Άλλαζε σπίτια και κυκλοφορούσε με οδηγό

Σε ο,τι αφορά στην περίπτωση του 61χρονου, οι πληροφορίες λένε οτι αποτελεί παλιό γνώριμο των αρχών για αδικήματα που σχετίζονται με απάτη και πλαστογραφία.

Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών, γιατί ειχε καταφέρει μέσω εταιρειών- μαιμού που έστηνε, να αρπάξει 150.000 ευρώ δάνειο απο τράπεζα και περισσότερες απο 30.000 απο ιδιώτες. Οι πληροφορίες του protothema.gr λένε οτι ο καταζητούμενος άλλαζε διαρκώς σπίτια στην περιοχή των νοτίων προαστίων ενώ του άρεσε να κυκλοφορει με leasing οχήματα στα οποία χρησιμοποιούσε οδηγό.

Σε ο,τι αφορά στον 58χρονο ο οποίος ειχε ιδρύσει χρηματιστηριακή εταιρεία στο Σύνταγμα και έπεσε στα χέρια του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε βάρος του, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης τριάντα τεσσάρων ετών και ενός μηνός, καθώς και χρηματικής ποινής -49.073,514- ευρώ για απάτες.




Ειδήσεις σήμερα:

Σαντορίνη: Οδηγός φορτηγού σκοτώθηκε μέσα στο γκαράζ του πλοίου «Διονύσιος Σολωμός»

Ηρώδειο: Ο Alice Cooper που έκλεψε τις εντυπώσεις, η ροκ Bonnie Tyler και οι… Ρουβίτσες

Σοκαριστικό τροχαίο στο Χαλάνδρι - Νεκρός 18χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης