Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Μαρίνας Πετροπούλου “Παράθυρο ανοιχτό”

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Μαρίνας Πετροπούλου “Παράθυρο ανοιχτό”

Στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ

vivlio-XRWMA
Πίσω από την ευχάριστη έκπληξη της τυχαίας συνάντησης με μια φίλη από τα παλιά, κρύβεται ο φθόνος και η μοχθηρία. Μια ματιά στην άβυσσο που κρύβουν ορισμένοι άνθρωποι στην ψυχή τους και την παράξενη ηδονή της εκδίκησης.
Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Μαρίνας Πετροπούλου “Παράθυρο ανοιχτό”

Σκάβοντας βαθιά μέσα στα ανθρώπινα συναισθήματα, η Μαρίνα Πετροπούλου δημιουργεί μια συγκλονιστική διήγηση με πρωταγωνίστριες δύο σύγχρονες γυναίκες. Η Όλγα και η Κάτια υπήρξαν κάποτε στενές φίλες, συμμαθήτριες αλλά και «κολλητές». Μετά από το σχολείο η καθεμία τους παντρεύτηκε και ακολούθησε διαφορετικό δρόμο.

vivlio-IN-ARTICLE
Για την Όλγα ο έρωτας στέρεψε γρήγορα και χώρισε, ενώ η Κάτια παρέμεινε σε έναν γάμο με πολλά ωφελήματα, μιας και ο σύζυγός της είναι εφοπλιστής, ο οποίος κινείται μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου. Η απόσταση ανάμεσά τους επιτρέπει στην Κάτια να απολαμβάνει μια πολυτελή, ανέμελη ζωή. Αντιθέτως, η Όλγα κατρακυλά στην κατάθλιψη και τη μιζέρια, καθώς, ύστερα από το διαζύγιό της έτυχε να μείνει άνεργη και αναγκάστηκε να συγκατοικήσει με τη γιαγιά της.

«Όταν η απελπισία και ο μηδενισμός» γράφει η Μαρίνα Πετροπούλου για την Όλγα, «γίνονταν θηλιά στο λαιμό της, έψαχνε, νοητά και ακραία, κάτι κερδοφόρο, κι ας ήταν αυτό τυχοδιωκτικό ή και ριψοκίνδυνο ακόμα. Τέτοιες στιγμές, ένιωθε πως μπορούσε να κάνει τα πάντα για να βγει από τον λαβύρινθο που η ίδια είχε χτίσει και είχε παγιδευτεί, από έρωτα και αφέλεια, και όχι μόνο. Η ζωή της έμοιαζε με ένα τετελεσμένο, αμφιλεγόμενο, καταθλιπτικό και γεμάτο ερωτηματικά τέλμα.

Σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση βρισκόταν όταν συνάντησε στην καφετέρια την Κάτια, την παλιά της φίλη, που ζωντάνεψε μέσα της φωτογραφίες και στιγμές διαφορετικές από αυτές που βίωνε τώρα». Η συνάντηση με την Κάτια θα μπορούσε να είναι το σωσίβιο που έψαχνε απεγνωσμένα η Όλγα. Αλλά μπορεί και όχι, καθώς οι ευσεβείς πόθοι κάποτε γίνονται άσχημοι εφιάλτες.
BOOK_2
Κλείσιμο

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το υπέροχο μυθιστόρημα «Παράθυρο ανοιχτό» της Μαρίνας Πετροπούλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης