Βόλος: Λήστεψαν φούρνο, αλλά τους έπιασαν με το συρτάρι της ταμειακής στα χέρια!

Βόλος: Λήστεψαν φούρνο, αλλά τους έπιασαν με το συρτάρι της ταμειακής στα χέρια!

Οι πινακίδες του οχήματος «πρόδωσαν» τον κουκουλοφόρο ληστή και τον συνεργό του

astinomia
Στιγμές τρόμου έζησε το απόγευμα της Παρασκευής μια γυναίκα που εργάζεται σε αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο στον Βόλο, όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν κουκουλοφόρο που την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού και άρπαξε ολόκληρο το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που περιείχε 260 ευρώ.

Αμέσως μετά, ο ληστής με την κουκούλα full face τράπηκε σε φυγή και επιβιβάστηκε σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμενε ο συνεργός του με τον οποίο διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Όμως, η υπάλληλος συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και το είδος του οχήματος και τα έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση, οι δράστες εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν το μαχαίρι, τα ρούχα που φορούσαν ως πειστήρια, καθώς και το αυτοκίνητο ως μέσο για την διαφυγή τους.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής με τα χρήματα, τα οποία αποδόθηκαν στην υπάλληλο του αρτοποιείου. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Power Pass, Fuel Pass και αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών: Πλήρης οδηγός

Δολοφονία στο Κουκάκι: Κακοποιούσε τη γυναίκα του ο 55χρονος - «Καταπέλτης» οι καταθέσεις των παιδιών του

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκρήξεις στο κέντρο του Κιέβου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης