Βέροια: Συνελήφθη γυναίκα που μοίραζε ναρκωτικά σε μπαρ της Μακεδονίας

Βέροια: Συνελήφθη γυναίκα που μοίραζε ναρκωτικά σε μπαρ της Μακεδονίας

Στο σπίτι της, βρέθηκαν τέσσερα δέματα που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 226,8 γραμμαρίων και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 175,3 γραμμαρίων

Veroia-kokaini-kannabi
Από την Βέροια ήρθαν οι... χειροπέδες για μια Ελληνίδα για την οποία υπήρχαν πληροφορίες ότι "σπρώχνει" σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης στα μπαρ της κεντρικής Μακεδονίας, καθώς συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας που είχαν συγκεντρώσει στοιχεία για την δράση της, οργάνωσαν επιχείρηση με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. Ημαθίας και, μετά από συντονισμένες ενέργειες, την εντόπισαν κοντά στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη, όπου την ακινητοποίησαν. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία της βρέθηκαν τέσσερα δέματα που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 226,8 γραμμαρίων και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 175,3 γραμμαρίων.

Η γυναίκα, στην κατοχή της οποίας κατασχέθηκαν και 150 ευρώ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για διακίνηση ναρκωτικών και διατάχθηκε η κράτησή της ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.
Veroia-kokaini-kannabi
 

Συνελήφθη με κάνναβη και δεκάδες ναρκωτικά χάπια

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν αιφνιδιαστικές έρευνες στην κατοικία ενός Έλληνα και στην επιχείρηση που διατηρεί στην Κάλυμνο και κατέσχεσαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 131,6 γραμμαρίων και 108 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Ο κάτοχός τους συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Η αναζωπύρωση της πανδημίας οδήγησε στην απόφαση για εμβολιασμό με την τέταρτη δόση για τους 30-59 ετών


Κουκάκι: 55χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του με μαχαίρι


Netflix: Απέλυσε άλλους 300 εργαζομένους - Έχει χάσει 200.000 συνδρομητές φέτος και αναμένει να χάσει περισσότερους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης