Βόλος: «Τσαντάκιας» αφέθηκε ελεύθερος και τραυμάτισε γυναίκα σε νέα κλοπή

Βόλος: «Τσαντάκιας» αφέθηκε ελεύθερος και τραυμάτισε γυναίκα σε νέα κλοπή

Μέσα σε ένα βράδυ λήστεψε μια 64χρονη και μια 15χρονη στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου 

astynomia_syllipsi
Δύσκολα θα αποφύγει την φυλακή ένας 29χρονος που είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο Βόλο, όταν άρπαξε δυο τσάντες και έσπασε το μπλόκο με τη μοτοσικλέτα που είχε δανειστεί από έναν φίλο του. Μόλις αφέθηκε ελεύθερος, άρχισε πάλι να κλέβει και δεν δίστασε να τραυματίσει μια γυναίκα που προσπάθησε να τον εμποδίσει!

Ο 29χρονος, που είχε απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές για κλοπές και ναρκωτικά και έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης, είχε αρπάξει το βράδυ της Τρίτης στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου την τσάντα μιας 64χρονης που είχε μέσα 10 ευρώ, ένα κινητό και τα κλειδιά της και το σακίδιο πλάτης μιας 15χρονης μαθήτριας από το παγκάκι στο οποίο καθόταν. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν του έκαναν σήμα να σταματήσει, αλλά πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Ωστόσο, φαίνεται πως κατά την διάρκεια της καταδίωξης έπαθε ατύχημα, γιατί λίγες ώρες μετά οι αστυνομικοί τον βρήκαν ελαφρά τραυματισμένο στο σπίτι του, όπου τον μετέφερε η μητέρα του που τον είχε παραλάβει από άγνωστο σημείο με το αυτοκίνητό της. Το σακίδιο του κοριτσιού βρέθηκε από την ίδια και τον πατέρα της με ακέραιο το περιεχόμενό του πεταμένο κοντά στο σημείο που εκλάπη, όχι όμως και η τσάντα της 64χρονης.

Ο τσαντάκιας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, στον οποίο ισχυρίστηκε ότι άρπαξε τις τσάντες για να βρει χρήματα και να αγοράσει ναρκωτικά. Όμως, του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και απείθεια και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Η δίκη αναβλήθηκε και θα γίνει την Τετάρτη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κι έτσι ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όμως, το ίδιο απόγευμα έσπασε την πόρτα ενός βοηθητικού δωματίου σε δημόσια υπηρεσία του Βόλου και άρπαξε τις τσάντες δυο εργαζόμενων γυναικών. Κατά τη διαφυγή του, τον είδε μια από τις υπαλλήλους και επιχείρησε να συγκρατήσει τις τσάντες, όμως ο δράστης την γρονθοκόπησε και προσπάθησε να διαφύγει. Τον ακολούθησε, όμως, ένας υπάλληλος και αναγκάστηκε να «ξεφορτωθεί» τις τσάντες που αποδόθηκαν στις κατόχους τους.

Μετά από αναζητήσεις, ο 29χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ακινητοποιήθηκε και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου αποκαλύφθηκε ότι λίγο νωρίτερα είχε σπάσει και το τζάμι της μπαλκονόπορτας στην κουζίνα του σπιτιού μιας γυναίκας και είχε κλέψει μια τηλεόραση. Μετά από αυτά, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για κλοπές και ληστεία, αλλά θα παραμείνει κρατούμενος ως τη δίκη του για τις αρπαγές τσαντών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Η αναζωπύρωση της πανδημίας οδήγησε στην απόφαση για εμβολιασμό με την τέταρτη δόση για τους 30-59 ετών


Κουκάκι: 55χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του με μαχαίρι


Netflix: Απέλυσε άλλους 300 εργαζομένους - Έχει χάσει 200.000 συνδρομητές φέτος και αναμένει να χάσει περισσότερους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης