Missing Alert για 4χρονη που εξαφανίστηκε στην Ουκρανία - Την αναζητούν σε όλη την Ευρώπη

Missing Alert για 4χρονη που εξαφανίστηκε στην Ουκρανία - Την αναζητούν σε όλη την Ευρώπη

Στις 26 Μαρτίου 2022, η Αμίνα Σέλλα πήρε το τρένο από Οδησσό προς Ούζγκοροντ με τη μητέρα της και από τότε αγνοούνται - Το Χαμόγελο του Παιδιού, σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τα εξαφανισμένα και σεξουαλικά κακοποιημένα παιδιά, έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για την μικρή Αμίνα

amina0
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Πέμπτη, 23/6/2022, από τον συνεργαζόμενο φορέα στην Ουκρανία «Magnolia» της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – ΜCE) για την εξαφάνιση της Αμίνα Σέλλα, 4 ετών, ουκρανικής καταγωγής, και προέβη στην αναδημοσίευση της αφίσας της εξαφάνισής της.

Πιο συγκεκριμένα, στις 26 Μαρτίου 2022, η ηλικίας 4 ετών Αμίνα πήρε το τρένο από Οδησσό προς Ούζγκοροντ με τη μητέρα της και από τότε αγνοούνται. Η ανήλικη έχει ύψος 1.40 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και μπλε μάτια. Την ημέρα που την είδαν τελευταία φορά φορούσε, γκρι αθλητικά παπούτσια, μπλε παντελόνι και σκούρο παλτό.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – ΜCE), έχει ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση όλων για την αποφυγή εξαφανίσεων Ουκρανών πολιτών, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να προστατευθούν, διασχίζουν Ευρωπαϊκά κράτη και μη. Η αναδημοσίευση της φωτογραφίας της ανήλικης Αμίνα Σέλλα, 4 ετών, αποσκοπεί στην συνδρομή όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό της.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
amina2





Ειδήσεις σήμερα:

Το κείμενο συμπερασμάτων για την Τουρκία στη Σύνοδο Κορυφής καλύπτει τις ελληνικές θέσεις, λέει η Αθήνα

Δύο καταγγελίες για βιασμό αντιμετωπίζει η Ελληνίδα υφυπουργός του Μακρόν Χρυσούλα Ζαχαροπούλου

Δείτε τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης