Μετά την προκλητική στοχοποίηση της Ψερίμου από Anadolu και TRT Haber, που μετέδωσαν εικόνες από το νησί και τις στρατιωτικές υποδομές που βρίσκονται σε αυτό, την «σκυτάλη» πήρε το δίκτυο Ηaber Global που κατηγόρησε την Ελλάδα ακόμη και γιατην… ελληνική σημαία που υπάρχει ζωγραφισμένη επάνω σε βράχο.
Ακολουθώντας την κυβερνητική γραμμή, στη λογική «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω», το Haber Global υποστήριξε πως στην Ψέριμο, που απέχει 8 χλμ από τα τουρκικά παράλια, το καθεστώς είναι «ασαφές» ωστόσο η Ελλάδα έχει εξοπλίσει το νησί.
Αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ : «Στο νησί Ψέριμος που βρίσκεται στα 8 χιλιόμετρα ανοιχτά από την Αλικαρνασσό και έχει ασαφές καθεστώς κυριαρχίας, καταγράφηκαν βαριά όπλα της Ελλάδας. Στο νησί που παρά το ότι πρέπει να είναι αφοπλισμένο καταγράφονται στρατιωτικές εγκαταστάσεις, ζωγραφίστηκε και η ελληνική σημαία. Σύμφωνα με απόστρατους αυτό είναι μία προβοκάτσια. Στην περιοχή του Αιγαίου που είναι γνωστή ως Δωδεκάνησα, υπάρχουν κάποια νησιά, νησάκια και βραχονησίδες με ασαφές ιδιοκτησιακό καθεστώς. Ένα εξ αυτών είναι η Ψέριμος πού είναι το κοντινότερο νησί προς την περιοχή Τουργκούτρεϊς του νόμου Αλικαρνασσού». (μετάφραση : tourkikanea.gr).
Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τοπίου σε συνδυασμό με την αισθητική των χώρων του Alkyon Resort Hotel & Spa, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα
Δεν είναι επιστημονική φαντασία ούτε κάτι περίπλοκο. Είναι η πρωτοποριακή υπηρεσία Smarthink που αφορά την ολοκληρωμένη διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας στους οικιακούς χρήστες, ανεξάρτητα από τον πάροχο που έχουν επιλέξει.