Κρήτη: Αυτός είναι ο προπονητής που παρενοχλούσε αθλητές του

Κρήτη: Αυτός είναι ο προπονητής που παρενοχλούσε αθλητές του

Σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κακουργηματικές διώξεις - Τον 46χρονο προπονητή είχαν καταγγείλει επτά αγόρια και ένα κορίτσι για προσβλητική συμπεριφορά απέναντί τους

proponitis_main
Με διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγίου Νικολάου δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 46χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών, ο οποίος είχε συλληφθεί στις αρχές Ιουνίου μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες οκτώ αθλητών του ότι τους υποχρέωνε να του κάνουν μασάζ, ενώ ήταν μόνο με το εσώρουχό του και έβλεπε βίντεο με πορνό στο κινητό του!

Πρόκειται για τον Ιωάννη Γεροντή του Γεωργίου και της Ζαμβίας που γεννήθηκε το 1976 στην Άγιο Νικόλαο. Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου παρακαλεί όποιον έχει πληροφορίες σχετικές με την δράση του να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 28410-91410 και 28410-91413, με εξασφαλισμένη την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

proponitis_kriti
proponitis2


Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τον προπονητή όταν τον κατήγγειλαν επτά αγόρια και ένα κορίτσι για προσβλητική συμπεριφορά απέναντί τους, η οποία εκτυλίσσονταν από το 2014 ως και το 2021 και ειδικά κατά την διάρκεια των αποστολών για αγώνες εκτός Κρήτης.

Μάλιστα, το κορίτσι -το οποίο σήμερα είναι 20 χρόνων- κατήγγειλε ότι το 2017 όταν ήταν 17, ο 46χρονος της επιτέθηκε και την θώπευσε σεξουαλικά. Μετά από τις καταγγελίες, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του προπονητή, στο οποίο βρήκαν ένα όπλο με αποτέλεσμα να συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτός είναι ο 22χρονος που μαχαίρωσε ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Μενίδι

Τρόμος για επιβάτες πτήσης στο Μαϊάμι: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά μετά από πρόσκρουση κατά την προσγείωση

Τουλάχιστον 250 νεκροί από τον μεγάλο σεισμό στο ανατολικό Αφγανιστάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης