Γέρακας: Νέο βίντεο από τη δολοφονία του 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου - Μάρτυρας είδε τους εκτελεστές

Γέρακας: Νέο βίντεο από τη δολοφονία του 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου - Μάρτυρας είδε τους εκτελεστές

 Οι δράστες που επέβαιναν στο λευκό βαν φαίνεται ότι είχαν κάνει πρόβα της επίθεσης την προηγούμενη μέρα

gerakas_-_ban
Συνεχίζονται οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 38χρονου Γιώργου Μήτσου στο βενζινάδικό του στον Γέρακα. Οι δράστες που επέβαιναν στο λευκό βαν φαίνεται ότι είχαν κάνει πρόβα της επίθεσης την προηγούμενη μέρα. Αυτό προκύπτει από μάρτυρα που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς και μίλησε στην ΕΡΤ.

Την ίδια ώρα, σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ΕΡΤ φαίνεται το πολυτελές αυτοκίνητο του 38χρονου επιχειρηματία να ακολουθείται από το λευκό βαν των εκτελεστών. Ο 38χρονος παρκάρει το αυτοκίνητό του, αποβιβάζεται και μόλις περπατάει λίγα μέτρα οι εκτελεστές βγαίνουν από το φορτηγάκι και πυροβολούν εναντίον του με καλάσνικοφ.

Στο βίντεο αποκαλύπτεται το οργανωμένο σχέδιο των δραστών οι οποίοι όταν διέφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος εγκατέλειψαν και έκαψαν το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν περίπου 500 μέτρα από το βενζινάδικο. Μάλιστα την προηγούμενη μέρα από τη δολοφονία στο ίδιο σημείο όπου κάηκε το φορτηγάκι οι δράστες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν διερχόμενο πολίτη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckw1tddv0rfd)

«Είχαν ανοίξει τις πίσω πόρτες στο βαν, είχανε κάτι πράγματα μέσα, κανα-δυο μπιτόνια είδα. Ο ένας από αυτούς μέχρι 55-60 χρονών ήταν, παραπάνω δεν ήταν, ήταν αδύνατος, σαν εργάτης φαινόταν, ένας πιο γεμάτος και ένας πιο αδύνατος. Οι άλλοι πιο νέοι ήταν, 45αρηδες» τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας. Ο εν λόγω μάρτυρας συνάντησε τους δράστες στις 09:00 το πρωί της Παρασκευής. Το πρωί του Σαββάτου άκουσε για τη δολοφονία του 38χρονου αλλά και για τον εμπρησμό του λευκού βαν. Αμέσως θυμήθηκε τους τρεις μυστηριώδεις άνδρες οι οποίοι σύμφωνα με εκτιμήσεις έκαναν κατόπτευση του χώρου. 

Κλείσιμο
«Εγώ πιστεύω ότι ήρθαν και προετοιμάστηκαν. Το αμάξι αυτό είναι σίγουρα, το αμάξι είναι αυτό που είδα την Παρασκευή το πρωί. Ο ένας ήταν προς την πλευρά του δρόμου και ο άλλος πιο μέσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας. 


Ενεργειακός πόλεμος: Το µεγάλο κόλπο του Πούτιν που ανεβάζει τον πληθωρισµό στη ∆ύση

30χρονος επιτέθηκε σε 19χρονη ενώ γύριζε σπίτι της - Προσπάθησε να της σκίσει τα ρούχα

Survivor: Η Ασημίνα στον τάκο και ο Άρης την πρώτη ασυλία – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης