ΑΣΕΠ 8Κ/2021: Από σήμερα οι ενστάσεις για τις 79 προσλήψεις στον ΟΑΕΔ

ΑΣΕΠ 8Κ/2021: Από σήμερα οι ενστάσεις για τις 79 προσλήψεις στον ΟΑΕΔ

Πώς θα κάνετε ένσταση επί των αποτελεσμάτων για τις 79 θέσεις Π.Ε. στην προκήρυξη 8Κ/2021 του ΟΑΕΔ

OAED_EPIDOMARA_EUROKINISSI
Εκδόθηκαν σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουνίου, από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης  8Κ/2021, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 79 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού - ΟΑΕΔ (υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση και
Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Ενστάσεις

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:
Κλείσιμο
Α.Σ.Ε.Π.


Ένσταση για την Προκήρυξη 8Κ/2021
Κατηγορία: Π.Ε.
T.Θ. 14308 Αθήνα
Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: prosl.enstasi@asep.gr

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για τον καύσωνα: Έρχονται 40άρια από την Τετάρτη

Θύμιος Μπουγάς: «Θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” σε όλους, δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο»

Επιδοτήσεις - Αντικατάσταση συσκευών: Πώς υπολογίζεται το εισοδηματικό κριτήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης