Συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη βράβευσή της στο ΑΠΘ: «Δεν μπορώ να κάνω πίσω και να απογοητεύσω όλο αυτόν τον κόσμο»

Συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη βράβευσή της στο ΑΠΘ: «Δεν μπορώ να κάνω πίσω και να απογοητεύσω όλο αυτόν τον κόσμο»

«Πάντα στις δύσκολες στιγμές σκέφτομαι και προσπαθώ και λέω, ότι δεν μπορώ να κάνω πίσω και να απογοητεύσω όλο αυτόν τον κόσμο που με έχει στηρίξει» δήλωσε κατά τη βράβευσή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου

palio-1
Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία», στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, βραβεύτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά, που βρίσκομαι εδώ σήμερα, αλλά και μία αναγνώριση. Και ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση που μου απηύθυναν, να παρακολουθήσω και να συμμετέχω στην εκδήλωση για την ψυχική υγεία, που είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα -και νομίζω μας ακουμπάω όλους» δήλωσε για τη βραβευσή της η γυναίκα που, πριν από δύο χρόνια, έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι και αναδείχθηκε σύμβολο γενναιότητας και αξιοπρέπειας.

Η συγκίνηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μιλώντας για την κατάθλιψη


Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέφερε ακόμη ότι, δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό της ότι όλη η Ελλάδα θα μιλάει γι' αυτήν και ότι θα εισπράξει τόση αγάπη από τον κόσμο, που θα την καθιστούσε παράδειγμα προς μίμηση. «Εγώ, ό,τι έκανα, το έκανα προσπαθώντας να επιβιώσω και να ξανασταθώ στα πόδια μου. Αλλά για μένα είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση, το ότι μέσα από όλο αυτό το πολύ άσχημο, έχει βγει κάτι όμορφο για πολλούς ανθρώπους», σημείωσε.

Θεσσαλονίκη: Οι δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου πριν την βράβευσή της
Κλείσιμο


Στην ερώτηση από πού άντλησε το σθένος, απάντησε: «Νομίζω ότι αυτό είναι λίγο σύνθετο. Δηλαδή, η δύναμη προήλθε σίγουρα από τον χαρακτήρα μου κι από την ψυχή μου πιστεύω. Αλλά πήρα δύναμη και από την οικογένειά μου και από τους γιατρούς. Έχω λάβει απίστευτη υποστήριξη, πάρα πολλή υποστήριξη κυρίως από τον κόσμο. Πάντα στις δύσκολες στιγμές σκέφτομαι και προσπαθώ και λέω, ότι δεν μπορώ να κάνω πίσω και να απογοητεύσω όλο αυτόν τον κόσμο που με έχει στηρίξει. Οπότε πρέπει να φανώ δυνατή, πρέπει να προσπαθήσω και όλο αυτό είναι ένα κίνητρο για μένα».

Φωτογραφίες-Βίντεο: thestival

Ειδήσεις σήμερα

Power Pass: Ανοίγει την Παρασκευή η πλατφόρμα για το επίδομα ρεύματος - Ποιοι είναι δικαιούχοι και τι ποσά θα εισπράξουν

Θεία της 22χρονης αθλήτριας στίβου που πέθανε ξαφνικά στην Κομοτηνή: «Δεν ήταν εμβολιασμένη»

Θεσσαλονίκη: Διαμέρισμα-«υγειονομική βόμβα» - 16 σκυλιά σε άθλιες συνθήκες υγιεινής - Συνελήφθη 60χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης