Θεία της 22χρονης αθλήτριας στίβου που πέθανε ξαφνικά στην Κομοτηνή: «Δεν ήταν εμβολιασμένη»

Θεία της 22χρονης αθλήτριας στίβου που πέθανε ξαφνικά στην Κομοτηνή: «Δεν ήταν εμβολιασμένη»

Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ανακοπή άγνωστης αιτίας - Η 22χρονη φοιτήτρια, μετά το τέλος της εξεταστικής, σκόπευε να επιστρέψει στο πλευρό του πατέρα της στην Κρήτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας

komothnh
georgia-athlitria-komotini-xr2
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 22χρονη αθλήτρια στίβου Γεωργία, την ώρα της προπόνησης, το απόγευμα της Τρίτης, στην Κομοτηνή.

Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ανακοπή άγνωστης αιτίας, με την θεία της νεαρής γυναίκας να μην μπορεί, πάντως, να καταλάβει πώς με εξετάσεις καθαρές φεύγει έτσι αναπάντεχα ένα υγιέστατο κορίτσι.

Εκείνο που ξεκαθαρίζεται, την ίδια ώρα, από την οικογένεια της αθλήτριας είναι ότι δεν είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό

Δίδεται, έτσι, τέλος στην παραφιλολογία που είχε δημιουργηθεί γύρω από το εμβόλιο και κατά πόσο αυτό ευθυνόταν για τον αιφνίδιο θάνατο της Γεωργίας.

«Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η Γεωργία εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά» τόνισε θεία της 22χρονης στο Mega.


«Έκανε, έκανε (εξετάσεις), όλα ήταν εντάξει. Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα. Κι εμείς αυτό λέμε τι να έχει γίνει» πρόσθεσε η γυναίκα για την ανιψιά της. 

Κλείσιμο
Ακριβείς απαντήσεις αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας.

«Ήταν η περίοδος εξεταστικής πάνω και είχε άγχος παράλληλα έκανε και τις προπονήσεις. Είχε και τον πατέρα της με το πρόβλημα που είχε. Ήταν φτωχοί άνθρωποι, πάρα πολύ φτωχοί και όλα αυτά την καταρράκωσαν» τόνισε γείτονας της αδικοχαμένης κοπέλας.

komothnh


«Ο πατέρας της έχει καρκίνο»

Η 22χρονη φοιτήτρια μετά το τέλος της εξεταστικής σκόπευε να επιστρέψει στο πλευρό του πατέρα της στην Κρήτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Συγκλονίζουν τα όσα είχε εκμυστηρευτεί σε συγγενή της λίγες μέρες πριν.

«Ο πατέρας έχει καρκίνο και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, την είχε συναντήσει μια ξαδέλφη μου στα Χανιά και της είπε ότι φεύγει. Θα πάει να δώσει κάποια μαθήματα, που χρωστάει αλλά θα γυρίσει γρήγορα γιατί ο πατέρας της είναι σε άσχημη κατάσταση» υποστήριξε συγγενής της 22χρονης.

Η Γεωργία όμως δεν γύρισε ποτέ. Η καρδιά της την πρόδωσε και «έσβησε» στο ταρτάν στίβου, που τόσο λάτρευε.

«Είναι μια αθλήτρια… Ήταν μια αθλήτρια δυστυχώς. Αγαπητή σε όλους και σε όλον τον κόσμο. Είναι ανακοπή, τώρα είναι όπως έφευγαν οι ποδοσφαιριστές στα γήπεδα με ανακοπές; Ξέρετε γιατί πολλοί θέλουν να τα ρίξουν στο εμβόλιο. Θα περιμένουμε τις άλλες εξετάσεις» πρόσθεσε ο συγγενής της άτυχης κοπέλας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν μοιάζει βαλσαμωμένος από τα πολλά μπότοξ, λέει Βρετανός αναλυτής

Στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει για Μαλένα και Ίριδα ο Δασκαλάκης

Στις 23 Ιουνίου η απόφαση επί των ποινών για Μάνδρα - Ελαφρυντικά ζήτησαν όσοι κρίθηκαν ένοχοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης