Τύρναβος: Δημότης φέρεται να ξυλοκόπησε υπάλληλο του Δήμου

Τύρναβος: Δημότης φέρεται να ξυλοκόπησε υπάλληλο του Δήμου

Ο υπάλληλος πήγε στο Κέντρο Υγείας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες – Έντονη αναστάτωση στο δημαρχείο 

tyrnavos
Θύμα επίθεσης φαίνεται ότι έπεσε υπάλληλος σε νευραλγική υπηρεσία του δήμου Τυρνάβου, με δράστη έναν δημότη, ο οποίος βρισκόταν στο γραφείο του στις 15:00 μ.μ. της Πέμπτης, κι ενώ το δημαρχείο άδειαζε.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, λόγω της επίθεσης, ο υπάλληλος τραυματίστηκε και μετέβη στο Κέντρο Υγείας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το θέμα έχει αναστατώσει τους υπαλλήλους, που αναφέρουν ότι το επεισόδιο συνέβη εντός του Δημαρχείου για υπηρεσιακά θέματα, στο πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων του υπαλλήλου. Μάλιστα, φέρονται να εκφράζουν πικρία για το γεγονός ότι η δημοτική αρχή δεν έχει καταδικάσει το περιστατικό, καθώς όπως αναφέρουν, κάποιοι το εξέλαβαν ως προσωπική υπόθεση.

Ήδη το θέμα της επίθεσης απασχόλησε το σωματείο των εργαζομένων στο δήμο Τυρνάβου αλλά και το σύλλογο υπαλλήλων ΟΤΑ που συγκαλούν αύριο το πρωί σύσκεψη με σκοπό να αναζητήσουν τρόπους αντίδρασης σε τέτοιες συμπεριφορές αφού δεν είναι η πρώτη φορά που υπάλληλοι στο συγκεκριμένο δήμο δέχονται λεκτική ή σωματική επίθεση, ενώ πολλές φορές αυτά τα επεισόδια θεωρούνται από τη διοίκηση ως προσωπικές ιδιοτελείς διαφορές μεταξύ υπαλλήλων και δημοτών.



Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση απόπλου για το δεξαμενόπλοιο «Pegas» - Το φορτίο πετρελαίου έχει απελευθερωθεί


Δείτε βίντεο από το επεισόδιο με Ακάρ στο ΝΑΤΟ: «Αρκετούς Έλληνες άκουσα» - Τι λένε Λιβανός, Βολουδάκης, Τζάκρη στο protothema.gr


Τα κόλπα του Όρμπαν: Κέρδος 578 εκατ. ευρώ για την Ουγγαρία από το «όχι» στο εμπάργκο για το ρωσικό πετρέλαιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης