Μύκονος: Πώς έγινε η επίθεση στον ξενοδόχο Θοδωρή Κουσαθανά

Μύκονος: Πώς έγινε η επίθεση στον ξενοδόχο Θοδωρή Κουσαθανά

Στενός συγγενής του ξενοδόχου που ξυλοκοπήθηκε άγρια μέρα μεσημέρι χθες στη Χώρα της Μυκόνου περιγράφει στο protothema.gr το χρονικό του τρόμου

xenod
Εκτός κινδύνου βρίσκεται ο επιχειρηματίας Θοδωρής Κουσαθανάς, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Ποσειδών» στη περιοχή Βίδα της Χώρας της Μυκόνου που δέχθηκε επίθεση  από έναν μαυροφορεμένο σωματώδη άνδρα μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της περιοχής. Σύμφωνα με στενό συγγενικό του πρόσωπο, ο ξυλοδαρμός έχει καταγραφεί από κάμερα παραπλήσιας επιχείρησης.

«Διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του δράστη, ο οποίος φορούσε μαύρα και ξεχωρίζει λόγω της σωματικής του διάπλασης», λέει ο συγγενής του θύματος. Και συνεχίζει: «Τη στιγμή της επίθεσης μιλούσαμε μαζί στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι τον χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο και κατέβηκε να δει τι είχε συμβεί. Μου είπε χαρακτηριστικά, " Περίμενε μισό λεπτό ". Μετά άνοιξε τη πόρτα, ενώ ταυτόχρονα τον πλησίασε ο οδηγός του Ι.Χ. Πριν καλά-καλά προλάβει να αντιδράσει ο Θοδωρής, όπως φαίνεται στη κάμερα, δέχεται δύο απανωτές γροθιές. Επιτόπου ο άγνωστος αυτός άντρας βγάζει μια πτυσσόμενη σιδερόβεργα και του την κατεβάζει στο κεφάλι. Είχε πρόθεση να τον αποτελειώσει. Πρόκειται για ξεκάθαρη δολοφονική ενέργεια".

Το θύμα έπεσε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα, οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν 14 ράμματα. Όσον αφορά στο κίνητρο της επίθεσης, ο συγγενής του Θοδωρή Κουσαθανά πιθανολογεί ότι πρόκειται για άτομα της νύχτας που είχαν προηγούμενα με τον επιχειρηματία. «Έχουμε ενημερώσει την Αστυνομία, γνωρίζουν τα πάντα»,  σημείωσε ο συγγενής του ξενοδόχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, ένα Fiat 500 λευκού χρώματος, ήταν κλεμμένο. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, όμως εκφράζονται φόβοι ότι έχει καταφέρει να διαφύγει.

Ειδήσεις σήμερα:

Τζάστιν Μπίμπερ: Ανακοίνωσε ότι παρέλυσε το μισό του πρόσωπο - Δείτε βίντεο


Power Pass: Την Πέμπτη ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι


Κακοκαιρία «GENESIS»: Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης