Κρήτη: Θα «έσπρωχνε» σχεδόν μισό κιλό κάνναβης στην Χερσόνησο

Κρήτη: Θα «έσπρωχνε» σχεδόν μισό κιλό κάνναβης στην Χερσόνησο

Σε έρευνες που έγιναν στην οικία και στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν δέκα συσκευασίες και τέσσερα πλαστικά κουτιά με τις ποσότητες κάνναβης

κανναβηηρεακλιο32679
Στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ακινητοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής σε μια περιοχή του Δήμου Χερσονήσου ένας Έλληνας, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι δραστηριοποιείται στην διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά την διάρκεια των ερευνών που ακολούθησαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και στην κατοικία του υπόπτου, βρέθηκαν δέκα συσκευασίες και τέσσερα πλαστικά κουτιά που περιείχαν συνολικά 431,23 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και μια ζυγαριά ακριβείας και δύο τρίφτες. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Διακινούσε κάνναβη στην Αργολίδα

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών ένας 48χρονος Έλληνας στο Άργος και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης την οποία είχε αγοράσει λίγο νωρίτερα από έναν 55χρονο Έλληνα. Ο "πωλητής" συνελήφθη λίγο αργότερα και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 59 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας που κατασχέθηκαν, μαζί με 105 ευρώ προερχόμενα από την διακίνηση. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, που άσκησε διώξεις για διακίνηση σε βάρος του 55χρονου και για αγορά ναρκωτικών σε βάρος του 48χρονου.

Ειδήσεις σήμερα

Μυστήριο στην Κοζάνη: Συνταξιούχος εξαφανίστηκε με τον σκύλο του - Άφαντο το αυτοκίνητό του

Δικηγόρος ενός εκ των γιων του Τράγκα: Ο εκλιπών είχε περιουσία 30 εκατομμυρίων - Σύντομα θα αποδεσμευθεί

Τρεις μόλις ημέρες πριν από την έφοδο της αστυνομίας οι Βρετανοί είχαν νοικιάσει την πολυτελή βίλα στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης