Στο νοσοκομείο ξανά ο 20χρονος φοιτητής που τραυματίστηκε στο ΑΠΘ

Στο νοσοκομείο ξανά ο 20χρονος φοιτητής που τραυματίστηκε στο ΑΠΘ

Νοσηλεύεται στη Γναθοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου - Διαγνώστηκε με κάταγμα απόφυσης άνω γνάθου, του τοποθετήθηκε νάρθηκας

5609941
Στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται από χθες ο 20χρονος φοιτητής που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έξω από τη ΣΘΕ, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ο νεαρός νοσηλεύεται στη Γναθοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου και μετέβη μόνος του την Παρασκευή στο "Παπανικολάου" παραπονούμενος για ενοχλήσεις και πόνους στην γνάθο. Ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις, διαγνώστηκε με κάταγμα απόφυσης άνω γνάθου. Του τοποθετήθηκε σύστημα Nero στην άνω γνάθο και νάρθηκας στην κάτω γνάθο. Οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να μείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση και η σίτισή του θα γίνεται με μαλακές τροφές.

Θυμίζουμε ότι μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 20χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και λίγες ώρες αργότερα έλαβε εξιτήριο από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του που εξέδωσε το απόγευμα της ίδιας ημέρας το "Ιπποκράτειο", ο νεαρός μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου όπου και εξετάστηκε από ΩΡΛ. Ο ΩΡΛ του έκανε συρραφή του τραύματος που είχε στο αυτί ενώ υποβλήθηκε και σε ακουόγραμμα από το οποίο δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα.

Στη συνέχεια εξετάστηκε από οδοντίατρο ο οποίος δεν διαπίστωσε παθολογικό εύρημα. Ωστόσο συστάθηκε στον 20χρονο να υποβληθεί προληπτικά σε πανοραμική ακτινογραφία καθώς και γναθοχειρουργική εκτίμηση από το ΓΝ. Παπανικολάου. Επίσης ο νεαρός άνδρας εξετάστηκε από νευροχειρουργούς ενώ υποβλήθηκε και σε σε αξονική εγκεφάλου. Η αξονική ήταν καθαρή, πήρε εξιτήριο ενώ του χορηγήθηκε αντιβίωση.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ράινερ θύμα δύο απαγωγών - Ο πόλεμος των γονέων και η διαμάχη ελληνικής και νορβηγικής δικαιοσύνης

Αγωνία για τα ελληνικά πληρώματα μετά την πειρατεία στον Περσικό Κόλπο - Έντονο διάβημα του ΥΠΕΞ

Επιχείρηση διάσωσης μιας όρκας που βρέθηκε στον ποταμό Σηκουάνα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης