Σκηνές φαρ ουέστ στη μαρίνα Γλυφάδας - Πυροβολισμοί μεταξύ Λιμενικών και ομάδας Ρομά

Σκηνές φαρ ουέστ στη μαρίνα Γλυφάδας - Πυροβολισμοί μεταξύ Λιμενικών και ομάδας Ρομά

Οι Ρομά επιχείρησαν να κλέψουν καταλύτες αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους Λιμενικούς - Για να αποφύγουν τη σύλληψη επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και επιχείρησαν να πέσουν πάνω στους άνδρες του ΛΣ οι οποίοι πυροβόλησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου

limeniko-oplismenoi3
Επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ λιμενικών και ομάδας Ρομά στη μαρίνα της Γλυφάδας το μεσημέρι του Σαββάτου. Λιμενικοί, που επέβαιναν σε συμβατικό όχημα, εντόπισαν στη μαρίνα ένα περίεργο όχημα Citroen DS3 στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Ρομά.

Το ακολούθησαν και στη Διαδόχου Παύλου το είδαν να σταματάει και τους Ρομα να κατεβαίνουν κάτω για να κλέψουν καταλύτες. Αμέσως δυο από τους τρεις λιμενικούς κατεβαίνουν κάτω και με τα όπλα στα χέρια επιχειρούν να τους πλησιάσουν. Τότε οι Ρομά, επιβιβάζονται τρέχοντας στο όχημα, βάζουν μπροστά και κατευθύνονται προς τους λιμενικούς για να τους πατήσουν.

Μάλιστα ο ένας από τύχη γλίτωσε καθώς πήδηξε τελευταία στιγμή να σωθεί. Οι λιμενικοί πυροβόλησαν τα λάστιχα του οχήματος για να το ακινητοποιήσουν όμως το όχημα συνέχισε με σκασμένο λάστιχο να κινείται και λίγα μέτρα παρακάτω οι Ρομά, διέφυγαν εγκαταλείποντας το στη Γλυφάδα.

Όπως διαπιστώθηκε ήταν νοικιασμένο ενώ μέσα εντοπίστηκαν δυο κλεμμένοι καταλύτες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των επιβαινόντων συνεχίζονται.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακρίβεια και ανατιμήσεις στρέφουν τους Έλληνες καταναλωτές σε λιγότερο υγιεινές τροφές

«Θρίλερ» διαρκείας με την πειρατεία των ελληνικών τάνκερ στον Περσικό Κόλπο - Καλά στην υγεία τους τα πληρώματα

Μήνυση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου στο δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς - «Πήρε την τσάντα της Τζωρτζίνας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης