Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την παρολίγον τραγωδία στον Σταθμό Λαρίσης - Τι λένε στο protothema.gr επιχειρηματίες της περιοχής

ekriksi-agios-panteleimonas-002
Είναι η στιγμή που οι φιάλες υγραερίου που φυλάσσονταν στο κρεοπωλείο της οδού Ιουλιανού εκρήγνυται. Ένας εκκωφαντικός θόρυβος και κομμάτια από τζάμια και τσιμέντο εκτοξεύονται στο απέναντι πεζοδρόμιο. Οι τζαμαρίες των διπλανών καταστημάτων τρέμουν από το ωστικό κύμα.

Μεγάλη έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας 2



Τις εικόνες αυτές κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από κατάστημα της περιοχής και παρουσιάζει το protothema.gr.

Μεγάλη έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας
Κλείσιμο


Αμέσως μετά την έκρηξη μια γυναίκα διασχίζει έντρομη την οδό Ιουλιανού ενώ ένας υπάλληλος από το απέναντι μίνι μάρκετ τρέχει να βοηθήσει όσους εγκλωβίστηκαν.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, οι κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώνονται απέναντι από το διαλυμένο κατάστημα προκειμένου να δουν αν οι γείτονές τους είναι ζωντανοί.


ekriksi_in__13_


Κάποιοι μπαίνουν στο κατάστημα από το οποίο βγαίνουν καπνοί για να βγάλουν έξω τους τραυματίες. Η οδός Ιουλιανού θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. 

ekriksi_in__14_
ekriksi_in__15_
ekriksi_in__16_


Στα διπλανά σκαλιά από το κρεοπωλείο, ένας αστυνομικός και κάποιοι πολίτες μιλούν με τον έναν από τους δύο τραυματίες ο οποίος έπαθε εγκαύματα στο χέρι. Στη συνέχεια μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.


Τι λένε στο protothema.gr επιχειρηματίες της περιοχής 

«Πριν μια ώρα ακριβώς ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη από το απέναντι κατάστημα. Πανικοβληθήκαμε όλοι εδώ στη γειτονιά. Από την έκρηξη έχουν σπάσει τζάμια. Ένα μεγάλο ψυγείο του κρεοπωλείου έχει βγει στο δρόμο. Τον άνδρα που τραυματίστηκε τον είχα, φαίνεται να έχει σοβαρό πρόβλημα στα χέρια και στα πόδια. Ο κόσμος έχει αναστατωθεί είναι όλοι στο δρόμο», λέει στο protothema.gr επιχειρηματίας κοντινού καταστήματος.


Παράλληλα άλλος ιδιοκτήτης καταστήματος σημειώνει στο protothema.gr: «Ο τραυματίας είναι ένα από τα άτομα που δουλεύουν στο μαγαζί. Οι ιδιοκτήτες είναι από το Μπαγκλαντές ή το Πακιστάν. Ευτυχώς που ο δρόμος δεν είχε κίνηση εκείνη την ώρα. Από την έκρηξη έσπασαν τζάμια απέναντι μαγαζιών και διπλανών. Δυστυχώς και πριν έξι μήνες στην πολυκατοικία που στεγάζεται το μαγαζί είχε πιάσει φωτιά. Τα μαγαζιά αυτά που δεν ελέγχονται από πουθενά με αποτέλεσμα μέσα οι ενοικιαστές τους να κάνουν ο,τι θέλουν».


Η τροχαία διενεργεί εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στις διασταυρώσεις Αλκιβιάδου και Ιουλιανού, Αλκιβιάδου και Λιοσίων.



Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας - Ένας τραυματίας

Αστεροειδής τέσσερις φορές μεγαλύτερος από το «Empire State Building» περνά σήμερα κοντά από τη Γη

Άμπερ Χερντ για Κέιτ Μος: Πολλοί εμφανίστηκαν από το πουθενά για να στηρίξουν τον Τζόνι Ντεπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης