Ιωάννινα: Ανδρας συνελήφθη με «φιξάκια» κάνναβης έτοιμα για πώληση

Ιωάννινα: Ανδρας συνελήφθη με «φιξάκια» κάνναβης έτοιμα για πώληση

Βρέθηκαν πάνω του συνολικά 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 171,2 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν και 245 ευρώ

Iwannina-diakinisi-kannabis
Στο στόχαστρο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών είχε μπει ένας Έλληνας για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διέθετε προς πώληση «φιξάκια» κάνναβης σε χρήστες των Ιωαννίνων και τον ακινητοποίησαν, όταν τον εντόπισαν να κινείται με το αυτοκίνητό του σε μια περιοχή της πόλης.

Στο όχημα, στην κατοχή του και στην συνέχεια στο σπίτι του, βρέθηκαν συνολικά 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 171,2 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν και 245 ευρώ. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο ποιμνιοστάσιο

Ο τυπικός έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. στο Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο επέβαινε ένας 57χρονος σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, οδήγησε στην σύλληψή του το απόγευμα της Τρίτης καθώς βρέθηκε ένα τσιγαριλίκι. Όμως, στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο ποιμνιοστάσιο της ιδιοκτησίας του και στον εξωτερικό χώρο βρέθηκαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης τα οποία καλλιεργούσε.

Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν και 21,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και ο 57χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα 40 λεπτά του τρόμου στο Τέξας: Κλειδώθηκε με τα παιδιά στην τάξη και άρχισε να τα «γαζώνει»

Γουδή - Κυψέλη σε 13' με τη Γραμμή 4 – Πότε θα λειτουργήσει

Ο Μικ Τζάγκερ για τη σύγκριση με τον Χάρι Στάιλς: «Ελάτε τώρα, δεν έχει ούτε τη φωνή μου, ούτε τις κινήσεις μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης