Γιατί η Οδική Βοήθεια είναι σήμερα πιο απαραίτητη από ποτέ

odiki1

Τώρα που η ιδιαίτερα αυξημένη τιμή της βενζίνης έχει δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις κυκλοφοριακές συνθήκες στη χώρα μας, η οδική βοήθεια είναι βασικό ζητούμενο.


Sponsored Content

Η ραγδαία άνοδος στις τιμές της βενζίνης που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό έχει ως αποτέλεσμα να προσπαθούν οι οδηγοί να μειώσουν όσο μπορούν τις μετακινήσεις τους αλλά και να βάζουν λιγότερα καύσιμα μιας και δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις νέες τιμές.

Αυτό σημαίνει ότι καθώς δεν είναι εύκολο να υπολογίσουμε πόσα χιλιόμετρα μπορούμε να διανύσουμε με τον ίδιο ποσό χρημάτων που δαπανούσαμε πριν από λίγο καιρό, να μένουμε από βενζίνη. Έχει παρατηρηθεί μάλιστα το φαινόμενο του διπλασιασμού των ακινητοποιημένων αυτοκινήτων στη μέση του δρόμου, αφού στις βλάβες προστέθηκε και το άδειο ρεζερβουάρ.


Τι κάνουμε όταν μένουμε από καύσιμα
Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε βέβαια είναι να παρατηρούμε μήπως ανάψει το κόκκινο λαμπάκι και όταν συμβεί αυτό να φροντίσουμε να πάμε στο κοντινότερο βενζινάδικο. Αν παρόλα αυτά το όχημα ακινητοποιηθεί, κάνουμε δεξιά, βάζουμε το προειδοποιητικό τρίγωνο αρκετά μέτρα πριν το αυτοκίνητο και, αν είναι βράδυ, ανάβουμε αλάρμ. Αν έχουμε προνοήσει να έχουμε οδική βοήθεια στο συμβόλαιο της ασφάλειας του αυτοκινήτου, τότε ένα τηλέφωνο θα μάς βγάλει από τη δύσκολη θέση. Η οδική βοήθεια είτε θα φέρει λίγο καύσιμο, που θα πρέπει να το πληρώσουμε, είτε θα μας ρυμουλκήσει σε κάποιο βενζινάδικο. Εδώ θα πρέπει να προσέξουμε. Δεν καλύπτουν όλες οι οδικές βοήθειες μια τέτοια ανάγκη και καλό είναι να είμαστε προνοητικοί για να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση. Αν έχουμε ασφάλεια Hellas Direct με την κάλυψη της Οδικής Βοήθειας η μεταφορά στο βενζινάδικο θα είναι παιχνιδάκι.

120345513_m


Κατ΄ αρχάς, η ασφάλιση του αυτοκινήτου ή της μηχανής μας στην Hellas Direct γίνεται εύκολα και αξιόπιστα. Για να πάρουμε μία προσφορά ασφάλειας αυτοκινήτου  ή μηχανής, θα μπούμε στην ιστοσελίδα της Hellas Direct, θα βάλουμε τα στοιχεία της πινακίδας και αυτομάτως θα εμφανιστούν τα στοιχεία του οχήματός μας. Χωρίς να χρειαστεί οτιδήποτε άλλο, χωρίς κανένα δικαιολογητικό. Κατόπιν θα επιλέξουμε την διάρκεια του συμβολαίου. Έχουμε 335 επιλογές, δηλαδή μπορούμε να επιλέξουμε ασφάλιση από 30 έως 365 ημέρες και να ανανεώνουμε την ασφάλειά μας συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε φορά. Μάλιστα έχουμε τη δυνατότητα να πληρώνουμε με τον μήνα, με όποιο τρόπο μάς εξυπηρετεί.

Κλείσιμο
92208568_m

Οδική βοήθεια, μια πολύτιμη κάλυψη
Με πάνω από 2.000 συνεργεία στην digital πλατφόρμα της, συνεργαζόμενα συνεργεία για έξτρα προνόμια αλλά και δυνατότητα να επιλέξουμε εμείς το συνεργείο μας, είμαστε σίγουροι πως ό,τι και να συμβεί μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, χάρη στις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας για το όχημά μας, σε περίπτωση μηχανικής βλάβης, λάστιχου, μπαταρίας, έλλειψης βενζίνης ή απώλειας κλειδιών. Η οδική βοήθεια ανήκει στις προαιρετικές καλύψεις αλλά στην πράξη αποδεικνύεται αναγκαία.
Η κάλυψη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την επιτόπια επισκευή του οχήματος, εφόσον είναι δυνατή, την επαναφορά του οχήματος σε δημόσιο δρόμο,την μεταφορά του οχήματος σε συνεργείο της επιλογής μας, την παραμονή των ασφαλισμένων σε ξενοδοχείο σε περίπτωση που το αυτοκίνητό μας ακινητοποιηθεί σε σημείο που απέχει περισσότερο από 50 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας μας, τη μετακίνηση των επιβατών του οχήματος από το σημείο της βλάβης ή του ατυχήματος κ.ά.


Σε περίπτωση ατυχήματος
Εφόσον πρόκειται για κάτι απλό, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει, αν θέλει, τηλεφωνική καταγραφή, όποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας κι αν χρειαστεί, καθώς η γραμμή για ζημιές λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Η διάρκεια της τηλεφωνικής καταγραφής είναι, σύμφωνα με τα στοιχεία του 2021, μόλις 6 λεπτά. Θα χρειαστεί να βγάλουμε με το κινητό μας και να στείλουμε ορισμένες φωτογραφίες.

Οι εσωτερικές ομάδες εμπειρογνωμόνων της Hellas Direct, σε συνδυασμό με το Σύστημα Άμεσης Πληρωμής του Φιλικού Διακανονισμού, επιτρέπουν την αποζημίωση των ζημιών με τριπλάσια ταχύτητα από ότι συνήθως ενώ έχει καταφέρει να μειώσει τον χρόνο του διακανονισμού κατά 70%.

Αν έχετε απορίες για τις καλύψεις και τις εξαιρέσεις τους, μάθετε περισσότερα εδώ

140561243_m
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης