Ξύλο σε ζευγάρι έξω από κλαμπ στην Χερσόνησο

Ξύλο σε ζευγάρι έξω από κλαμπ στην Χερσόνησο

Η νεαρή Βραζιλιάνα και ο Πολωνός συνάδελφός της επιχείρησαν να μπουν σε κέντρο διασκέδασης, αλλά οι πορτιέρηδες τους απαγόρευσαν την είσοδο με αποτέλεσμα να ξεκινήσει επεισόδιο 

peripoliko_astynomia_art
Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ξυλοκοπήθηκε έξω από ένα νυχτερινό κέντρο στην Χερσόνησο του Ηρακλείου ένα ζευγάρι νεαρών που εργάζονται σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής, διερευνούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που δέχθηκαν την καταγγελία τους.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η νεαρή Βραζιλιάνα και ο Πολωνός συνάδελφός της επιχείρησαν να μπουν στο κέντρο για να διασκεδάσουν, αλλά οι πορτιέρηδες τους απαγόρευσαν την είσοδο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει επεισόδιο και να δεχθούν και οι δυο χτυπήματα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν από τους εργαζόμενους στο κέντρο, στον οποίο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου άσκησε δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.

Ενδοοικογενειακό επεισόδιο στο Ηράκλειο

Στη μέση του δρόμου άρχισαν να διαπληκτίζονται την Κυριακή ένας 38χρονος και η 47χρονη πρώην σύντροφός του, όταν συναντήθηκαν την ώρα που εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της στο Ηράκλειο. Ξαφνικά, ο άνδρας επιτέθηκε στην γυναίκα και την άρπαξε από τον λαιμό! Για καλή τύχη της 47χρονης, ένας περαστικός έτρεξε να την βοηθήσει και ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί. Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση εναντίον του στο αστυνομικό τμήμα κι έτσι ο πρώην σύντροφός της συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.



Ειδήσεις σήμερα:

Viral η σουρεάλ κατάθεση ψυχιάτρου-μάρτυρα της Χερντ: Η βρισιά, οι αλλόκοτες γκριμάτσες και το... σοκ του Ντεπ

Στη Daily Mail τα «χρυσά» καβουροπόδαρα της Μυκόνου που αποκάλυψε το «ΘΕΜΑ»

Υπάρχει έξαρση της παραβατικότητας των ανηλίκων, λέει ο Θεοδωρικάκος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης