Πάτρα: Γυναίκα καταγγέλλει για επίθεση οδηγό που παραλίγο να την παρασύρει - «Με έβρισε, έσπασε την είσοδο της πολυκατοικίας»

Πάτρα: Γυναίκα καταγγέλλει για επίθεση οδηγό που παραλίγο να την παρασύρει - «Με έβρισε, έσπασε την είσοδο της πολυκατοικίας»

Εξαγριωμένος ο οδηγός μετα την παρατήρηση της πεζής γυναίκας, την ακολούθησε για να δει πού μένει και έσπασε τη τζαμαρία της πολυκατοικίας της - Η γυναίκα έχει κινηθεί νομικά εναντίον του

πολτζαμαρια77
Παρανοϊκός οδηγός επιτέθηκε σε γυναίκα που αντέδραε όταν εκείνος κόντεψε να την πατήσει με το ατοκίνητό του την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες, όταν η κοπέλα επιχείρησε να διασχίσει την Αγίου Ανδρέου για να κατευθυνθεί στο σπίτι της. Εκείνη ακριβώς την στιγμή, ο οδηγός του οχήματος έβαλε μπρος για να φύγει από το σημείο που ήταν παρκαρισμένος και λίγο έλειψε να την πατήσει.

Η γυναίκα αντέδρασε διαμαρτυρόμενη ότι παραλίγο θα την έστελνε στο νοσοκομείο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ο ασυνείδητος οδηγός να την «βάλει στο μάτι».

Αντί να παραδεχθεί το λάθος του, ξεκίνησε να τη βρίζει. Τότε η γυναίκα έντρομη έτρεξε προς το σπίτι της, αλλά ο οδηγός την ακολούθησε.

Είδε σε ποια πολυκατοικία μπήκε (κοντά στην Αγίου Ανδρέου), κατέβηκε από το όχημά του και άρχισε να φωνάζει. Σαν να μην έφτανε αυτό, με τα χέρια του άρχισε να χτυπά την τζαμαρία της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να την σπάσει!

πολυ54

Η γυναίκα φοβήθηκε ακόμη και να καλέσει την Αστυνομία. Κατάφερε να συγκρατήσει την πινακίδα του αυτοκινήτου του «νταή» και πληροφορήθηκε σε ποιον ανήκει.

Κλείσιμο
Πρόκειται για γνωστό Πατρινό που έχει ασχοληθεί και με τον χώρο των media. Ο οδηγός αφού… γέμισε με αίματα τα χέρια του έφυγε από το σημείο. Η γυναίκα ήδη συμβουλεύεται δικηγόρο, ενώ ενημέρωσε και τον διαχειριστή της πολυκατοικίας για τη ζημιά που προκλήθηκε.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων: Τα ύποπτα συμπτώματα του ιού σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε

Δημοσκόπηση GPO: Αυξήθηκε η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώτος ο Μητσοτάκης στην καταλληλότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης