Βόλος - Παιχνίδι θανάτου νεαρών: «Δυο ανήλικοι πετάχτηκαν μπροστά στο μηχανάκι μου»

Βόλος - Παιχνίδι θανάτου νεαρών: «Δυο ανήλικοι πετάχτηκαν μπροστά στο μηχανάκι μου»

«Είδα από μακριά δυο παιδιά να κοιτούν προς το μέρος μου... κατάλαβα ότι κάτι είχαν προσχεδιάσει » - «Αν δεν είχε αντιδράσει εγκαίρως θα μπορούσε να τους είχα πατήσει», λέει εκπαιδευτής οδηγών

3213893
Τρόμο συνεχίζει να προκαλεί το επικίνδυνο παιχνίδι με τους νεαρούς στον Βόλο, που πέφτουν στις ρόδες των αυτοκινήτων αψηφώντας τον θάνατο, για να αποκτήσουν περισσότερη δημοφιλία στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με τα βίντεο που αναρτούν.

Ο εκπαιδευτής οδηγών Βασίλης Καλλίας, μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1  για την περιπέτεια που έζησε ο ίδιος όταν δυο ανήλικοι πετάχτηκαν μπροστά του την ώρα που διέσχιζε τον δρόμο με το δίκυκλό του.

Όπως είπε ο πριν δυο εβδομάδες οδηγούσε το δίκυκλο του στην οδό οδό Ανθ. Γαζή και πλησιάζοντας σε διασταύρωση είδε από μακριά δυο παιδιά να κοιτούν προς το μέρος του.

«Κατάλαβα ότι κάτι είχαν προσχεδιάσει και έκοψα ταχύτητα. Πλησιάζοντας κοντά τα παιδιά πετάχτηκαν μπροστά μου και πρόλαβα να σταματήσω», περιέγραψε ο κ. Καλλίας σημειώνοντας πως αν έμενε μόνο στην διαδικασία της επιβράδυνσης θα τους είχε πατήσει.

Τα παιδιά, όπως είπε στην συνέχεια, έτρεξαν και διέσχισαν κάθετα τον δρόμο, ενώ σημείωσε ότι αν δεν είχε αντιδράσει εγκαίρως θα μπορούσε να τους είχε πατήσει.

Στην συνέχεια ο κ. Καλλίας είπε ότι κοίταξε πίσω του και είδε και ένα τρίτο παιδί με το κινητό στο χέρι. «Όταν είδε ότι κατέβηκα από το αυτοκίνητο, έκανε πως πήρε το μέρος μου», σημείωσε και πρόσθεσε «μέχρι να κατέβω και να τον πλησιάσω είχε εξαφανιστεί».

Τα παιδιά, τα οποία ήταν όπως είπε ηλικίας 13 έως 15 ετών είχαν σχέδιο.

Ειδήσεις σήμερα

Επιπλέον παροχές για όσους επιλέξουν «προσωπικό γιατρό»

Θρίλερ με την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία – Όρος η εδαφική ακεραιότητα λέει ο Ζελένσκι

Βροχές στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια σήμερα - Έρχεται «μίνι» καύσωνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης