Μίνα Γκάγκα από Ζάκυνθο: Eπισκέφτηκα ένα σύγχρονο νοσοκομείο όπου τέθηκε σε λειτουργία Moνάδα Εντατικής Θεραπείας

Μίνα Γκάγκα από Ζάκυνθο: Eπισκέφτηκα ένα σύγχρονο νοσοκομείο όπου τέθηκε σε λειτουργία Moνάδα Εντατικής Θεραπείας

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας τίμησε τις εορταστικές εκδηλώσεις στο νησί της Ζακύνθου - «Εδώ στη Ζάκυνθο όπου γιορτάζονται τα 158 χρόνια από την ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα, με χαρά, με δοξολογία, με μουσική - και με καλό καιρό! Να είμαστε όλοι οι Έλληνες πάντα καλά και ενωμένοι!» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook

281564457_2894578417507674_8120891799761119963_n
Το δικό της μήνυμα έστειλε από τη Ζάκυνθο η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, χαιρετίζοντας μια νέα κίνηση προοόδου που συντελείται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Σε λειτουργία τέθηκε η μοναδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο του νησιού, με την αναπληρώτρια υπουργό να εκφράζει την ικανοποίησή της, ευχαριστώντας τους αρμοδίους.

Στη σχετική ανάρτησή της στο Facebook σημειώνει ειδικότερα: «Στη Ζάκυνθο που γιορτάζει την επανένωσή της με την Ελλάδα. Με μεγάλη χαρά επισκέφτηκα το νοσοκομείο, ένα σύγχρονο νοσοκομείο όπου πρόσφατα, μάλιστα, τέθηκε σε λειτουργία η μοναδα εντατικής θεραπείας, με τη βοήθεια του βουλευτή κ.Διονύση Ακτύπη, του διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας κ.Γιάννη Καρβέλη, του διοικητή του νοσοκομείου, κ.Γιώργου Ραγκούση, του υπευθύνου της ΜΕΘ, κ.Γεράσιμου Αγαλιώτη, όπως και όλου του προσωπικού. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με όλους τους συναδέλφους και τους ευχαριστώ!».


Στο νησί της Ζακύνθου η κ.Γκάγκα τίμησε τις εκδηλώσεις για τα 158 χρόνια από την ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα.

Κλείσιμο
«Εδώ στη Ζάκυνθο όπου γιορτάζονται τα 158 χρόνια από την ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα, με χαρά, με δοξολογία, με μουσική - και με καλό καιρό! Να είμαστε όλοι οι Έλληνες πάντα καλά και ενωμένοι!» έγραψε σε άλλη ανάρτησή της στο Facebook.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης