Στη δίκη Τοπαλούδη ο Βούτσης: Συμπαράσταση στους γονείς της δολοφονημένης φοιτήτριας

Στη δίκη Τοπαλούδη ο Βούτσης: Συμπαράσταση στους γονείς της δολοφονημένης φοιτήτριας

Μαζί με την Αγγελική Παπάζογλου θέλησαν να αποδώσουν τιμή στον αγώνα και τη συγκλονιστική προσφορά προς την κοινωνία που με τη στάση τους δίνουν και εκφράζουν όλες αυτές οι μητέρες και οι οικογένειές τους

5603566
Δίπλα στους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε σήμερα, ημέρα ανακοίνωσης της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, ο τ. πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκος Βούτσης.

Μαζί με την Αγγελική Παπάζογλου θέλησαν να αποδώσουν τιμή στον αγώνα και τη συγκλονιστική προσφορά προς την κοινωνία που με τη στάση τους δίνουν και εκφράζουν όλες αυτές οι μητέρες και οι οικογένειές τους.

«Ο Γιάννης Τοπαλούδης και η Κυριακή Αρμουτίδου, γονείς της Ελένης, η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Μυρτούς, και η Ρόζα Φωτιάδου, μητέρα της Σοφίας Σαββίδου. Γιατί έδειξαν σε όλους μας την πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη και το κουράγιο που διαθέτουν, πνίγοντας τον πόνο τους και ισορροπώντας μέσα στην τραγωδία που βιώνουν, προκειμένου να περάσουν το μήνυμα για τη συνειδητοποίηση των πατριαρχικών δομών της ελληνικής κοινωνίας και της ιδιαίτερα εγκληματικής πράξης που αποτελεί η γυναικοκτονία» ανέφερε ο τ. Πρόεδρος της Βουλής.

«Με τη στάση και τον αγώνα τους δίνουν θάρρος στην κοινωνία και τις γυναίκες έτσι ώστε να προληφθούν, να καταγγελθούν και να κολαστούν ανάλογα ειδεχθή εγκλήματα και παρόμοιες αποτρόπαιες συμπεριφορές και πράξεις», κατέληξε ο κ. Βούτσης.



Ειδήσεις σήμερα:

Στο πατρικό της πήγαινε η 38χρονη από την Ελασσόνα που έχασε το μωρό της - Ρύθμιζε λεπτομέρειες για τον γάμο και τη βάπτιση

Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για 13.000 ιδιοκτήτες με τροπολογία – Ποιους αφορά

Σε ετοιμότητα ο ΕΟΔΥ για την ευλογιά των πιθήκων - Πόσο επικίνδυνη είναι και ποια τα συμπτώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης