Αυτοκτονία 14χρονου - Συγκλονίζουν μαρτυρίες φίλων: «Πριν 3 μήνες με ρωτούσε τι θα γίνει αν αυτοκτονήσει»

Αυτοκτονία 14χρονου - Συγκλονίζουν μαρτυρίες φίλων: «Πριν 3 μήνες με ρωτούσε τι θα γίνει αν αυτοκτονήσει»

Φίλοι και συμμαθητές του 14χρονου στα Σεπόλια επισημαίνουν τον εκφοβισμό που δεχόταν στο σχολείο και τα προβλήματα που είχε στο σπίτι

mkais_katw_patisia_
Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν οι αποκαλύψεις για τα όσα βίωνε στο σχολείο του ο 14χρονος μαθητής που έδωσε τέλος στη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής.

Στενός φίλος του άτυχου μαθητή αποκαλύπτει στο protothema.gr πως ο 14χρονος πριν από 3 μήνες είχε σκεφτεί να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

«Γενικά ήταν πολύ χαρούμενος άνθρωπος και πολύ ευαίσθητος. Πριν 3 μήνες μου είχε πει 'αν αυτοκτονήσω ή αν πάθω κάτι ποτέ τι θα κάνεις'. Και του είχα πει 'μην σκέφτεσαι χαζομάρες'. Το παιδί είχε τα προβλήματά του», αναφέρει ο φίλος του αδικοχαμένου αθλητή.

Δηλώσεις φίλων του 14χρονου στα Σεπόλια


Όπως λέει, τον απασχολούσε και τον στεναχωρούσε το διαζύγιο των γονιών του, ενώ συχνά δεχόταν bullying από μαθητές του 54ου γυμνασίου Αθηνών.

«Τον κορόιδευαν, τον βαράγαν, τον έβριζαν. Του πέταγαν νεράντζια και τον έφτυναν. Μου έλεγε, όμως, ότι τα κάνουν για πλάκα. Ακόμα και την Παρασκευή, πριν φύγει για τους αγώνες, του τα έκαναν», τονίζει ο συμμαθητής του.

Στο protothema.gr μίλησε ένας ακόμη φίλος του «Μάκη», ο οποίος επισημάνει πως ο 14χρονος είχε πιεστεί αρκετά από την εκφοβισμό που δεχόταν στο σχολείο, αλλά και την κατάσταση στο σπίτι του.

«Τον κορόιδευαν για ανούσιους λόγους, για πράγματα ανούσια. Πιεζόταν και στο σχολείο αλλά και στο σπίτι του. Είχε κάποια προβλήματα εκεί», επισημαίνει ο μαθητής.

Κλείσιμο
Μάλιστα, ο ίδιος δηλώνει ότι ο 14χρονος είχε μιλήσει στους γονείς του για την κακοποιητική συμπεριφορά που δεχόταν και αυτοί με τη σειρά τους είχαν ενημερώσει το διευθυντή του σχολείου.

Τέλος, κάνει λόγο για ενα ευαίσθητο παιδί που συχνά ήταν στενοχωρημένο και κλεινόταν στον εαυτό του ενώ την τελευταία εβδομάδα είχε λείψει από τα μαθήματα χωρίς κάποιο λόγο.

Δείτε βίντεο: Αυτοκτονία 14χρονου - Συγκλονίζουν μαρτυρίες φίλων: «Πριν 3 μήνες με ρωτούσε τι θα γίνει αν αυτοκτονήσει»
Αυτοκτονία 14χρονου - Μαρτυρίες φίλων: «Πριν 3 μήνες με ρωτούσε τι θα γίνει αν αυτοκτονήσει»


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς σχολίασαν τα διεθνή ΜΜΕ τη συνάντηση Μητσοτάκη - Μπάιντεν

«Είμαστε σε πλήρη απομόνωση» είπε αναλυτής στη ρωσική κρατική τηλεόραση - «Πάγωσε» η παρουσιάστρια

Το αντιγριπικό εμβόλιο φαίνεται να μειώνει και τον κίνδυνο σοβαρής νόσησης από κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης