Πώς θα βγείτε κερδισμένοι πληρώνοντας το λογαριασμό ρεύματος ή φυσικού αερίου

Πώς θα βγείτε κερδισμένοι πληρώνοντας το λογαριασμό ρεύματος ή φυσικού αερίου

«Φωτιά» στον οικογενειακό προϋπολογισμό βάζουν οι αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος ή φυσικού αερίου που σε αρκετές περιπτώσεις ενδέχεται να είναι ακόμη και τριψήφιες, αλλά και η εκτίναξη του πληθωρισμού που μόλις τον περασμένο μήνα έσπασε το «φράγμα» του 10%

logariasmoi-sh
Sponsored Content

Το συγκεκριμένο… κονδύλι, ως απόρροια και του πολέμου στην Ευρώπη, αποδεικνύεται κρίσιμο για την πλειονότητα των νοικοκυριών, πολλά από τα οποία ακόμη προσπαθούν να «αναρρώσουν» από την πρόσφατη πανδημία. Όσο κι αν οι αυξημένες καταθέσεις λειτουργούν σαν σωσίβιο τη δεδομένη χρονική στιγμή, αυτές δεν είναι ανεξάντλητες, ενώ σε συνδυασμό με τις εκτιμήσεις ότι η επίμαχη κρίση θα τραβήξει σε χρόνο, δημιουργείται ένα επιπλέον άγχος στους πολίτες.

Η Εθνική Τράπεζα, συναισθανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε καταναλωτής, προχωράει για πρώτη φορά σε μία πρωτοβουλία που δίνει μία μικρή ανάσα σε όσους διαθέτουν πιστωτική κάρτα: το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας. Συγκεκριμένα, οι πελάτες της τράπεζας με κάθε πληρωμή λογαριασμού ρεύματος ή φυσικού αερίου, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα της ΕΤΕ, επιβραβεύονται με go4more πόντους που αντιστοιχούν στο 5% της αξίας του λογαριασμού τους. Τους πόντους αυτούς μπορούν να εξαργυρώσουν για αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων super markets, πρατηρίων καυσίμων, καταστημάτων με είδη τεχνολογίας κ.ά.

Για παράδειγμα, για πληρωμή λογαριασμού με χρήση πιστωτικής κάρτας, αξίας 100 ευρώ ο πελάτης θα επιβραβεύεται με 2.000 go4more πόντους που αντιστοιχούν σε πέντε ευρώ. Η συνολική επιβράβευση για κάθε πελάτη δεν μπορεί να υπερβεί, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, το ποσό των 75 ευρώ, δηλαδή τους 30.000 go4more πόντους που αντιστοιχεί σε συνολικό ποσό λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος ή/και φυσικού αερίου, ύψους 1.500 ευρώ.

Στόχος της τράπεζας είναι να ελαφρύνει βασικά οικογενειακά έξοδα και να βοηθήσει τα νοικοκυριά να αντισταθμίσουν εν μέρει τις αυξήσεις στις τιμές ενέργειας, επιστρέφοντας μέρος της δαπάνης για την κάλυψη άλλων αναγκών του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας ξεκίνησε στις 15 Απριλίου, θα έχει διάρκεια έως και 31 Αυγούστου 2022 και ισχύει για την πληρωμή λογαριασμών ρεύματος και φυσικού αερίου της πλειοψηφίας των εταιρειών - παρόχων με πιστωτική κάρτα. Η εξόφληση μπορεί να γίνεται μέσω των ψηφιακών καναλιών της τράπεζας (Internet banking, Mobile Banking, Μηχανήματα Αυτόματης Εξόφλησης Λογαριασμών APS), καθώς και με πάγια εντολή με χρήση πιστωτικής κάρτας. Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε από οποιοδήποτε κανάλι της Εθνικής Τράπεζας, συμπεριλαμβανομένου του Digital Banking και να λάβετε την επιβράβευση σε go4more πόντους, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για φυσικές ή online αγορές σε ένα ευρύτατο δίκτυο συνεργαζόμενων εμπόρων, που μπορείτε να δείτε εδώ

Κλείσιμο
Μπείτε στο site της Εθνικής Τράπεζας www. nbg.gr για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης και να δείτε αναλυτικά πώς μπορείτε κι εσείς να επωφεληθείτε εξοφλώντας τους λογαριασμούς σας.

Για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας καθώς και για τους όρους και προϋποθέσεις, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης