Μπακογιάννη - Βενιζέλος στο ίδιο τραπέζι για θαλασσινά στο Μαράθι Χανίων

Μπακογιάννη - Βενιζέλος στο ίδιο τραπέζι για θαλασσινά στο Μαράθι Χανίων

Γεύμα σε ευχάριστο κλίμα στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου της Ευρώπης  που γίνεται για πρώτη φορά στα Χανιά

dora-xania
Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευάγγελος Βενιζέλος γευμάτισαν μαζί με στενούς συνεργάτες τους, στα Χανιά, σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Μαράθι Χανίων.

Περισσότεροι από 100 ευρωβουλευτές και κορυφαίοι αξιωματούχοι βρίσκονται σήμερα στα Χανιά για τις εργασίες της πολιτικής επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης που πραγματοποιούνται για πρώτη στην πόλη  με πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη.


Στο Μαράθι Ακρωτηρίου βρέθηκαν σήμερα η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, ο βουλευτής της ΝΔ στη Β1′ Εκλογική Περιφέρεια Βόρειου Τομέα Αθηνών Δημήτρης Καιρίδης και ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει, στη Γεωργιούπολη Χανίων, η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, με τη συμμετοχή του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης Tiny Kox, και αρκετών προέδρων εθνικών κοινοβουλίων.

Στο ίδιο τραπέζι, για γεύμα και στιγμές χαλάρωσης, βρέθηκαν επίσης ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Μάκης Προβατάς και συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ευάγγελου Βενιζέλου. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βενιζέλος είναι καλεσμένος της Πολιτικής Επιτροπής.

dora-venizelos-xania


Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δεκάδες μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα φτάσουν στα Χανιά θα ξεναγηθούν σήμερα, Κυριακή, στις 6.30 το απόγευμα, στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων και στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε δείπνο, το οποίο θα παραθέσει προς τιμήν τους ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής.

Ο λόγος που θα παρευρεθούν στην Κρήτη δεκάδες μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι η πρόσκληση της αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Ευρώπης και επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ντόρας Μπακογιάννη να συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή του Συμβουλίου στα Χανιά, κάτι που είχε προγραμματιστεί κατά την Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου, αλλά δεν είχε καταστεί εφικτό λόγω πανδημίας.

Κλείσιμο
Η νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας στην Ευρώπη, η διεθνής συνεργασία, η ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και η ευρωπαϊκή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων είναι μερικά μόνο από τα κρίσιμα ζητήματα που θα απασχολήσουν την Επιτροπή.

Η παραλία ήταν γεμάτη από λουόμενους και το γεύμα εξελίχθηκε σε χαλαρό κλίμα και καλοκαιρινή διάθεση.



Ειδήσεις σήμερα:

Μόσχα: Θα απαντήσουμε εάν το ΝΑΤΟ φέρει πυρηνικά στην Φινλανδία

Νέα εποχή για Φινλανδία και Σουηδία - Ένα βήμα πριν την ένταξη στο ΝΑΤΟ

Δικαστήριο Aνθρωπίνων Δικαιωμάτων: Το Δημόσιο οφείλει να καταβάλει αποζημίωση για ενδοοικογενειακή βία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης