Ο καιρός τρελάθηκε: Έρχεται μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας (video)

Ο καιρός τρελάθηκε: Έρχεται μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας (video)

Όσοι προλάβατε να κάνετε τα πρώτα μπάνια για την σεζόν, μάλλον θα πρέπει να κατεβάσετε και πάλι τα χειμερινά, καθώς αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας μέσα στην εβδομάδα

Στιγμιοτυπο_2022-05-15__12_59_50_πμ

Και τα τερτίπια του καιρού συνεχίζονται, καθώς όπως φαίνεται η έλευση του καλοκαιριού παίρνει αναβολή για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμα.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, αναμένεται κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας μέσα στην προσεχή εβδομάδα. Και από τους 30 βαθμούς που έφθασε σε κάποιες περιοχές της χώρας, θα πέσει αρκετά πιο κάτω.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου αναμένεται μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας που θα αγγίξει και τους 10 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τα σημερινά επίπεδα, αρκετά πιο κάτω από ό,τι θεωρείται φυσιολογικό για τα μέσα Μάϊου στην χώρα μας.

Η μεταβολή θα αρχίσει να εμφανίζεται στην χώρα μας από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, αρχικά στην Βόρεια Ελλάδα όπου θα υπάρξουν και πιο έντονα φαινόμενα (βροχές) και από την Πέμπτη σε όλη την χώρα, με ψυχρές αέριες μάζες από την Ουκρανία να μεταφέρονται προς τα Βαλκάνια και την Ελλάδα...


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης