Τα μεγάλα μουσικά events του καλοκαιριού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας

Τα μεγάλα μουσικά events του καλοκαιριού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας

Οι συναυλίες του Ιουλίου με τους Scorpions και τους Iron Maiden στο γήπεδο του ΟΑΚΑ και το πάρτι-waterboom των τράπερς

ΟΑΚΑ2
Η άρση των μέτρων για την πανδημία, άναψε το πράσινο φως σε διοργανωτές να δραστηριοποιηθούν και πάλι γεμίζοντας το καλεντάρι των καλοκαιρινών μηνών με φεστιβάλ, συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις που είχαν λείψει στα χρόνια των περιορισμών λόγω του κορωνοϊού covid-19.

Έτσι οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι έχουν την τιμητική τους μιας και από τον Ιούνιο κυρίως και μέχρι τέλος της θερινής περιόδου έχουν προγραμματιστεί ποικίλα δρώμενα τα οποία θα προσελκύσουν χιλιάδες άτομα.

«Πλέον βγαίνουμε προς τα έξω διεκδικώντας εκδηλώσεις και φεστιβάλ, πολιτιστικά και αθλητικά. Έχουμε πάρα πολλα events αλλά θα σταθώ στις δυο μεγάλες συναυλίες του Ιουλίου με τους Scorpions και τους Iron Maiden στο γήπεδο του ΟΑΚΑ. Να φανταστείτε καθημερινά δεχόμαστε 20 με 30 αιτήματα για εκδηλώσεις, που είναι πολλαπλάσια από αυτά που μπορούμε εμείς να ικανοποιήσουμε» λέει στο ΘΕΜΑ ο κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής συντονιστής γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ.
waterboom3_2

Οι ιθύνοντες των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι φροντίζουν ώστε το ΟΑΚΑ να γίνει σημείο αναφοράς διεθνώς. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες 27 φοιτητές Αμερικανικού πανεπιστημίου βρέθηκαν στους χώρους ξεναγήθηκαν ενώ εξέφρασαν την επιθυμία να συμβάλουν με δική τους μελέτη στην ακόμη πιο εύρυθμη λειτουργία του ΟΑΚΑ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Χαλιορής.

Κλείσιμο
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πριν από μια εβδομάδα περίπου στο Μπορντό της Γαλλίας, Αθήνα και Πράγα διεκδίκησαν τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες εργασιακού αθλητισμού του 2027 με τη χώρα μας να συγκεντρώνει 40 ψήφους περισσότερες από την Τσεχία. Στελέχη πολυεθνικών ομίλων και εταιρειών θα διαγωνιστούν σε τουλάχιστον 25 αθλήματα όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τένις χόκευ επί χόρτου, στίβο, κολύμβηση κ.α. στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ προβάλλοντας τη χώρα μας. «Η Ελλάδα μας αναπτύσσεται, διεκδικεί μεγάλες διοργανώσεις και αναδεικνύεται νικήτρια.
66221682_865018583859301_6810344141629685760_n

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της υποψηφιότητας μας στο Μπορντό της Γαλλίας, εκατοντάδες άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα έργα αναβάθμισης του Ολυμπιακού Συγκροτήματος. Το 2027 το ΟΑΚΑ θα αποτελέσει το επίκεντρο ακόμη μίας μεγάλης διεθνούς διοργάνωσης», ανέφερε σχετικά ο κ. Χαλιορής.

Το ραντεβού των τράπερ

Μεταξύ διαφόρων αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που αναμένονται να διεξαχθούν το επόμενο διάστημα είναι και το waterboom μια εκδήλωση που απευθύνεται σε έφηβους και νεαρά άτομα που θα βρεθούν στις 18 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ για να διασκεδάσουν με μουσική, χορό και όπως είναι και η ονομασία του φεστιβάλ με άφθονο νερό! Ηλικίες 14 έως 24 αναμένεται να γεμίσουν τον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων εκεί όπου θα στηθεί η εξέδρα, πάνω στην οποία θα δώσουν ραντεβού γνωστά ονόματα της τραπ μουσικής.

Όπως αναφέρει η διοργανώτρια εταιρεία στα social media της «Πάνω από 30.000 επισκέπτες ετοιμάζονται μαζί με εσένα για να ζήσουν το πάρτι της ζωής τους. Μια ολόκληρη μέρα γεμάτη ένταση, μουσική, αγάπη και χορό, ΕΡΧΕΤΑΙ! Τεράστια κανόνια νερού, θεαματικές φλόγες, δεκάδες animaters, Co2 εκτοξευτές και μία άκρως εντυπωσιακή σκηνή ετοιμάζονται να σε υποδεχτούν στον ειδικά μεταμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ. Η απόλυτη μέρα του καλοκαιριού θα ντυθεί μουσικά από τους πιο γνωστούς Trappers όλης της Ελλάδος, πολυσυζητημένους Influencers και TikTokers αλλά και από εμφανίσεις έκπληξη που θα συζητηθούν, δημιουργώντας έτσι έναν μαγικό υδάτινο κόσμο που εσύ ονειρεύτηκες».
konstantinos_chalioris
Ο κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής συντονιστής γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, εκείνο που προκαλεί προβληματισμό είναι οι καλλιτέχνες που θα βρεθούν στη σκηνή. Είναι οι τράπερς που ξεσηκώνουν τους έφηβους με τα κομμάτια τους τα οποία όμως είναι αντιπροσωπευτικά μισογυνηστικής κουλτούρας που αντιμετωπίζει τη γυναίκα ως σεξουαλικό αντικείμενο το οποίο λαχταρά σεξ, χρήμα, ναρκωτικά που ο κάθε τραπερ μπορεί να της προσφέρει απλόχερα. Και δεν είναι τόσο οι στίχοι των κομματιών που προκαλεί έντονο προβληματισμό, όσο κάποια από τα άτομα που έχουν προσκληθεί για να ανέβουν στη σκηνή του φεστιβάλ και με τις «επιτυχίες» τους να διασκεδάσουν τον κόσμο που θα μαζευτεί.

Πρόκειται για άτομα που έχουν συλληφθεί από την αστυνομία για παραβατική συμπεριφορά, όπως για παράδειγμα ο τράπερ Thug ο οποίος είχε συλληφθεί το 2021 για συμπλοκή με μαχαίρωμα στον Κολωνό και ο οποίος στο διαδίκτυο έχει παρουσιάσει τη «σωστή χρήση» μαχαιριού τύπου πεταλούδας. Μάλιστα και πριν από λίγα 24ωρα συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Αλλά και ο τράπερ Rack όπου τον περασμένο Απρίλιο στενός συνεργάτης του είχε συλληφθεί γιατί επιδείκνυε σε ντοκιμαντέρ για την εν λόγω μουσική πυροβόλο όπλο.
232628
261003
273246
273303

Επίσης, στη σκηνή του φεστιβάλ θα βρεθούν τραπερς οι οποίοι μεταξύ τους έχουν – ίσως και τεχνηέντως- άγρια κόντρα και εκεί ελλοχεύει ο κίνδυνος άγριου καυγά. Από την πλευρά του ο διευθυντής του ΟΑΚΑ είναι κατηγορηματικός: «Τέτοιου είδους events που είναι ιδιωτικές πρωτοβουλίες περνούν από έλεγχο. Είμαστε σε συνεργασία με την αστυνομία, το ΕΚΑΒ και την πυροσβεστική.

Όλα έχουν ελεγχθεί γιατί δεν μας ενδιαφέρει να έρχονται μονάχα εκδηλώσεις στο ΟΑΚΑ αλλά να είναι events που δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και δεν θα δυσφημήσουν και το χώρο. Οπότε έχουν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις ώστε να είμαστε σωστοί. Όταν υπάρχει ένα μεγάλο πλήθος είναι δύσκολο να ελεγχθεί και γιάυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Και εμείς είμαστε και οφείλουμε να είμαστε αυστηροί. Έτσι έχουμε και τις δικές μας διαδικασίες για να διασκεδάσουν και να υπάρχει και η ασφάλεια».


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά στο Παλαιό Φάληρο - Συνελήφθη ο γιος της

Βουτιά θανάτου στη Μαγιόρκα: Τουρίστας πήδηξε από ύψος 25 μέτρων και σκοτώθηκε - Τον τραβούσε βίντεο η σύντροφός του

Ολοκληρώνεται το παζλ της δολοφονίας της Τζωρτζίνας - Οι μαρτυρίες που «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης