Έλληνες επιχειρηματίες ανοίγουν βενζινάδικα στην Βουλγαρία

Έλληνες επιχειρηματίες ανοίγουν βενζινάδικα στην Βουλγαρία

Ουρές στα σύνορα από Έλληνες που πηγαίνουν στη γειτονική χώρα για να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους - Γεμίζουν με τα μισά χρήματα

Synora_diesel
Ουρές συνεχίζουν να κάνουν τα αυτοκίνητα στα σύνορα με τη Βουλγαρία καθώς πολλοί είναι οι Έλληνες από τη βόρεια Ελλάδα που μεταβαίνουν στη γειτονική χώρα για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ τους.

Όπως λένε, λίγα μέτρα από τα σύνορα μπορούν να γεμίσουν σχεδόν με τα μισά λεφτά και να επιστρέψουν ή να συνεχίσουν τα ψώνια τους και σε ρούχα ή τρόφιμα Οι τιμές είναι περίπου στο 40% φτηνότερα από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στις γειτονικές μας χώρες η αμόλυβδη έχει από 1,28 ευρώ στην Τουρκία ως 1,883 ευρώ στην Αλβανία.




Σήμερα στην Ελλάδα η τιμή διυλιστηρίου για την απλή αμόλυβδη είναι στα €1.67, δηλαδή η ακριβότερη από την τιμή λιανικής στις περισσότερες γειτονικές μας χώρες.

Κλείσιμο
Στα πρατήρια του Ρεθύμνου η αμόλυβδη έχει 2,246 ευρώ, των Κυκλάδων 2,376 ευρώ και στην Θεσσαλονίκη 2,162 ευρώ. Αυτός είναι και ο λόγος όπως θα πουν στον Άγγελο Λαμπίδη που οι οδηγοί φουλάρουν στην Βουλγαρία.

Το κέρδος των οδηγών τον μήνα όπως εκτιμούν με μέτριους υπολογισμούς είναι πάνω από 240€ για ένα μικρομεσαίο ΙΧ που φουλάρει κάθε εβδομάδα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Mega, έλληνες επιχειρηματίες σπεύδουν να ανοίξουν βενζινάδικα στην Βουλγαρία προκειμένου να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που δημιουργεί η κατακόρυση αύξηση των τιμών και της ζήτησης στη γειτονική χώρα.


Ειδήσεις σήμερα:

Πλεύρης: Προσφυγή του Δημοσίου κατά της Novartis για να διεκδικήσει αποζημίωση

Αγνοείται 17χρονη Ιρανή αρσιβαρίστρια που μετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων στο Ηράκλειο

Πέθανε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εμίρης του Άμπου Ντάμπι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης