Αιγάλεω: Να πέσει πάνω σε μια κοπέλα προσπαθούσε ο άνδρας που μπούκαρε με αυτοκίνητο στο River West

Αιγάλεω: Να πέσει πάνω σε μια κοπέλα προσπαθούσε ο άνδρας που μπούκαρε με αυτοκίνητο στο River West

Ο άγνωστος είχε ξεκινήσει να παρενοχλεί την κοπέλα από τη Θηβών και έφτασαν ως το εμπορικό, στο Αιγάλεω - Μια σακούλα με ψυχοφάρμακα βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού

river-west-arthro
Μεγάλη κινητοποίηση από την αστυνομία στο Αιγάλεω το πρωί της Παρασκευής, καθώς άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε τζαμαρία στο εμπορικό κέντρο River West. Οι αστυνομικές αρχές τον ακινητοποίησαν και προχώρησαν στη σύλληψή του. Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο άνδρας παρενοχλούσε μια κοπέλα χτυπώντας με το ΙΧ το δικό της από το ύψος της Θηβών μέχρι το εμπορικό.

Το αυτοκίνητο μπούκαρε στο κέντρο, περνώντας μέσα από τις αυτόματες πόρτες και σταμάτησε πάνω σε ένα κιόσκι. Επιδίωξη του οδηγού ήταν, με βάση τις ίδιες πηγές, να χτυπήσει την κοπέλα, την οποία παρενοχλούσε με το αυτοκίνητό του για αρκετή ώρα.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjyivujyh6xd)

Ο δράστης ξεκίνησε να χτυπά με το αυτοκίνητό του το όχημα της νεαρής από τη Λεωφόρο Θηβών μέχρι το Αιγάλεω, όπου βρίσκεται το εμπορικό κέντρο.

Το αυτοκίνητο στην τζαμαρία του River West


Στην προσπάθεια της να ξεφύγει από την καταδίωξη του αγνώστου, η κοπέλα βγήκε στον Κηφισό, στάθμευσε το όχημά της στο εμπορικό κέντρο και έτρεξε στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος για να σωθεί.

River West
Κλείσιμο


Ο δράστης, σε κατάσταση σοκ, εισήλθε στο κτίριο με το αυτοκίνητο. Όταν αυτό ακινητοποιήθηκε στο εσωτερικό της εισόδου, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τρέχει στους ορόφους του εμπορικού κέντρου. Η αστυνομία τον συνέλαβε, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε μια σακούλα με ψυχοφάρμακα.

Ειδήσεις σήμερα:

Πλεύρης: Προσφυγή του Δημοσίου κατά της Novartis για να διεκδικήσει αποζημίωση

Αγνοείται 17χρονη Ιρανή αρσιβαρίστρια που μετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων στο Ηράκλειο

Πέθανε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εμίρης του Άμπου Ντάμπι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης