Επισκοπή Χερσονήσου: Προφυλακιστέος ο 81χρονος που πυροβόλησε 36χρονο επειδή πήγε να κλέψει λάδι

Επισκοπή Χερσονήσου: Προφυλακιστέος ο 81χρονος που πυροβόλησε 36χρονο επειδή πήγε να κλέψει λάδι

Ο 81χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων – Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τον 36χρονο, αλλά «είχε σκοπό μόνο να τον εκφοβίσει και έριξε στον αέρα

kriti_ladi
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 81χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε 36χρονο που όπως υποστήριξε μπήκε στην ιδιοκτησία του για να κλέψει λάδι στην Επισκοπή Χερσονήσου την Τρίτη 10 Μαΐου.

Ο 81χρονος απολογήθηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παραβίασης της νομοθεσίας περί όπλων. Ο ίδιος έφτασε στα δικαστήρια Ηρακλείου νωρίς το μεσημέρι. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, «δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει, καθώς ο 81χρονος είχε σκοπό μόνο να τον εκφοβίσει και έριξε στον αέρα».

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι ο 81χρονος πελάτης του, όταν κατάλαβε την παρουσία του 36χρονου κινήθηκε προς το σημείο για να τον απομακρύνει και ο 36χρονος τον ξυλοκόπησε. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ηλικιωμένος, ο 36χρονος μετά τον ξυλοδαρμό επιχείρησε να φύγει, όταν όμως ο 81χρονος αντιλήφθηκε ότι επιστρέφει, πήρε την καραμπίνα χωρίς όμως πρόθεση να τον χτυπήσει. Η ζωή του 36χρονου δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ ήδη του έχει ασκηθεί δίωξη για κλοπή.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 81χρονος θα διανυκτερεύσει απόψε το βράδυ στο Αστυνομικό Μέγαρο και αύριο το πρωί θα μεταφερθεί στις Φυλακές Νεάπολης.


Ειδήσεις σήμερα:

Η δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ που προκάλεσε ενθουσιασμό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης