Φλώρινα: Ο βοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του 3 φορές την εβδομάδα

Φλώρινα: Ο βοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του 3 φορές την εβδομάδα

Ο 35χρονος ασελγούσε στο κορίτσι οπουδήποτε μπορούσε να το απομονώσει, ακόμα στον στάβλο όπου δούλευε ο ίδιος φροντίζοντας τα ζώα

koritsi-viasmos-kakopoiisi
Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου κοριτσιού από τον πατέρα της στη Φλώρινα, που είδε εχθές το φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα, η Χρυσάνθη Σπανδωνίδου, δημοσιογράφος από την περιοχή,  επισήμανε ότι, σύμφωνα με το κορίτσι, ο βιασμός επαναλαμβανόταν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα και γινόταν οπουδήποτε μπορούσαν να απομονωθούν πατέρας και κόρη, ακόμη και στον στάβλο, όπου δούλευε ως βοσκός ο 35χρονος άνδρας.

Όπως ανέφερε, το κορίτσι θεωρούσε «δεδομένη» την κακοποίηση και αυτό προκύπτει και από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών, που μίλησε στην εκπομπή, σημείωσε πως κλειδί για την αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν η επαφή που είχε το κορίτσι με την ψυχολόγο του Γυμνασίου στο οποίο άρχισε να φοιτά φέτος, καθώς είναι μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjyfcwqk4s3l)


Κλείσιμο
Όπως σημείωσε, «επισκέφθηκε κάποια στιγμή την ψυχολόγο που πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα στην σχολική μονάδα. Οι συνάδελφοι είδαν ότι είναι μαζεμένο, προβληματισμένο και φοβισμένο το παιδί. Μίλησα εγώ μαζί του και μετά ζήτησα την βοήθεια των αρμοδίων και έτσι αρχίσαμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι».

«Το παιδί ήρθε σε εμάς φέτος, είναι παιδί πρώτης Γυμνασίου, δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να πούμε μπράβο σε αυτό το παιδί που είχε το θάρρος να πει αυτά που είπε, εκμυστηρεύθηκε και «ανοίχτηκε» μετά από παρακολούθηση κάποιων ημερών, ώστε να πει κάποια πράγματα», επεσήμανε η εκπαιδευτικός.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της ανήλικης, βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Φλώρινας, καθώς μόλις δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ανήλικη, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.




Ειδήσεις σήμερα:

Στη Γερμανία ενέκριναν νομοσχέδιο που επιτρέπει την επίταξη ή απαλλοτρίωση ενεργειακών υποδομών και εταιρειών

Τι σκότωσε την Κατερίνα και τον Μάριο στη Θεσσαλονίκη - Ερευνούν οι ιατροδικαστές του ΑΠΘ

Στην Αττική τα τρία κρούσματα πιθανής ηπατίτιδας - Τα δύο παιδάκια χρειάστηκαν νοσηλεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης