Shopflix.gr: Οι 10 κορυφαίες προσφορές στις εκπτώσεις του Μαΐου

Shopflix.gr: Οι 10 κορυφαίες προσφορές στις εκπτώσεις του Μαΐου

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις είναι εδώ και σου επιτρέπουν να καλύψεις κάθε σου ανάγκη

ekptoseis-ertflix
Χρειάζεσαι καινούργιο laptop, όμως θέλεις να πάρεις και ένα ωραίο δώρο στο παιδί. Πρέπει να προμηθευτείς κλουβί μεταφοράς για τον σκύλο (το καλοκαίρι εξάλλου είναι προ των πυλών), όμως δεν θα έλεγες όχι και σε εξοπλισμό γυμναστικής για το σπίτι. Γενικώς, το φάσμα των αναγκών σου είναι μεγάλο – και των επιθυμιών σου ακόμη μεγαλύτερο – ενώ το budget σου δεν μπορεί να τις χωρέσει όλες. Ή μάλλον δεν μπορούσε μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα.

Εδώ και λίγες ημέρες, οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις ξεκίνησαν και προσγειώθηκαν σε ένα πλήθος προϊόντων και κατηγοριών του shopflix.gr. Ό,τι κι αν ψάχνεις, από έξυπνες συσκευές μέχρι προϊόντα ομορφιάς και από είδη για το σπίτι και τον κήπο μέχρι παιχνίδια και βρεφικά, θα το βρεις σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και με μόλις 1,50€ μεταφορικά.

Ανοιξιάτικες Εκπτώσεις στο SHOPFLIX


Αν, από την άλλη, δεν ξέρεις (ακριβώς) τι ψάχνεις, διαλέξαμε ορισμένες από τις καλύτερες προσφορές σε κάθε κατηγορία, για να σου δώσουμε λίγη έμπνευση. Ακόμη κι αν πετύχουμε 100% το γούστο σου, μην παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά στο σύνολο των ανοιξιάτικων προσφορών της πλατφόρμας. Οι επιλογές είναι ατέλειωτες και δεν θα μπορούσαν να χωρέσουν ακόμη και στο πιο μακροσκελές κείμενο.

Samsung Galaxy A52s 5G 6GB 128GB Black

Με εντυπωσιακή οθόνη Infinity-O 6,5” sAMOLED, το Galaxy A52s ανταποκρίνεται πλήρως σε όλα όσα έχεις στο μυαλό σου για τη Samsung. Το σύστημα τετραπλής κάμερας (Κύρια Multi-Role 64MP, Ultra Wide 12MP, κάμερα βάθους 5MP και κάμερα Macro 5MP), σου επιτρέπει να δείξεις το ταλέντο σου στα social με αμέτρητες δυνατότητες ρύθμισης και εξατομίκευσης, ενώ χάρη στο optical image stabilization μπορεί να χαρίσει καθαρές, φωτεινές εικόνες και σταθερά βίντεο ακόμη και στον πιο πρωτάρη φωτογράφο.

ekptoseis-ertflix-2


Αγόρασέ το από 284€ και μπες στον κόσμο του 5G για να απολαμβάνεις downloading πιο γρήγορο και από τη σκιά του. Θα εκτιμήσεις την καθηλωτική εμπειρία 3D ήχου που σου προσφέρουν τα ηχεία και η τεχνολογία Dolby Atmos, την μπαταρία διάρκειας δυο ημερών (4.500mAh με δυνατότητα 25W Super Fast Charging) και την αναβάθμιση του gaming μέσω ρυθμού ανανέωσης οθόνης που φτάνει τα 120Hz, αλλά και εξειδικευμένων λειτουργιών.

Δες όλες τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις στην κατηγορία Κινητά.

Τηλεόραση Samsung Smart QLED 4K UHD QE43Q60A HDR 43”

Αλλάζουμε κατηγορία, αλλά μένουμε στη Samsung – και ελπίζουμε να μη μας αδικείς, αφού μιλάμε για μια από τις καλύτερες πρόσφατες κυκλοφορίες σε smart TV στα 429€ – δηλαδή, σχεδόν στη μισή τιμή. Η QLED 4K της Samsung μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις ακριβείας και όγκο χρώματος που αγγίζει το100% χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot, αλλά και για τις έντονες αντιθέσεις της Dual LED και τη ζωντάνια και τις βαθύτερες αντιθέσεις των Quantum HDR και dynamic tone mapping, που σου χαρίζουν κρυστάλλινη εικόνα που καθηλώνει. Ειδικά features απογειώνουν την εμπειρία gaming και ο πανίσχυρος επεξεργαστής Quantum Processor 4K Lite εξασφαλίζει ότι θα απολαμβάνεις όλο το περιεχόμενό σου στο μέγιστο.

Κλείσιμο
ekptoseis-ertflix-3


Θα λατρέψεις τον 3D ήχο του Object Tracking Sound Lite που σε τοποθετεί στο κέντρο της δράσης, αλλά και το Adaptive Sound, τη σκηνική ηχητική νοημοσύνη που «διαβάζει» τα επίπεδα θορύβου και προσαρμόζει αυτόματα την ένταση για να μη χάνεις στιγμή. Θα σε αφήσουμε να ανακαλύψεις μόνος σου τις ατέλειωτες επιλογές έξυπνης συνδεσιμότητας που μετατρέπουν τη Smart TV σου σε σταθμό εργασίας και θα κλείσουμε κάνοντας την απαραίτητη αναφορά στον κομψό – και, κυρίως, λεπτό – σχεδιασμό που καταφέρνει να μετατρέψει τις 43 ίντσες της σε μια διακριτική προσθήκη στο χώρο.

Δες όλες τις εκπτώσεις στην κατηγορία Τηλεοράσεις.

Laptop HP 250G8 2W9A0EA Gen11/i3/256GB/8GB/15,6″/W10H/DDR4 Ασημί

Σημειώνεις; Διπύρηνος επεξεργαστής Intel Core i3 11ης γενιάς, ταχύτατος SSD χωρητικότητας 256GB, θύρες USB Type-C και HDMI, κάμερα HD και RAM 8GB. Πρόκειται για ορισμένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά που καθιστούν το HP 250 ιδανική επιλογή για την (τηλ)εργασία, αλλά και τη διασκέδαση – ειδικά αν λάβεις υπόψη σου ότι αυτές τις μέρες μπορείς να το αποκτήσεις από 449€.

ekptoseis-ertflix-4


Στη μεγάλη, ξεκούραστη οθόνη του θα βλέπεις τις αγαπημένες σου σειρές στο κρεβάτι, ενώ το χαμηλό του βάρος (κάτω από δυο κιλά) θα του επιτρέψει να σε συνοδεύει όπου κι αν είσαι. Αν τα meeting μέσω κλήσης βίντεο έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου, η ισχυρή του κάμερα και το φιλτράρισμα θορύβου HP Noise Cancellation θα αναβαθμίσουν την εργασιακή σου καθημερινότητα περισσότερο από ό,τι φαντάζεσαι.

Δες όλες τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις στην κατηγορία Laptops & Tablets.

Energy Sistem Urban Box 2 Ηχείο Bluetooth 10W

Με ισχύ 10 watt, δυο εσωτερικά full range ηχεία και δυνατότητα συνεχούς αναπαραγωγής 12 ωρών με μια φόρτιση, το Urban Box 2 της Energy System θα σε συνοδεύει σε κάθε σου στιγμή, από τις χαλαρές ώρες με μουσική στο σπίτι, μέχρι τη γυμναστική με φίλους στο πάρκο. Αν δεν ξέρεις τι θέλεις να ακούσεις σήμερα, σου επιτρέπει να συνδεθείς απευθείας στο ραδιόφωνο, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα φόρτισης μέσω USB (δηλαδή και μέσω powerbank), ώστε να μην βγαίνεις ποτέ από το ρυθμό.

ekptoseis-ertflix-5


Αγόρασέ το από 28,90€ (δηλαδή, με 42% έκπτωση) για να απολαμβάνεις ισχυρά μπάσα και κρυστάλλινο στερεοφωνικό ήχο από οποιαδήποτε συσκευή, είτε συνδέεται με Bluetooth είτε με καλωδιακή σύνδεση – αλλά και τον κομψό σχεδιασμό του σε πέντε μοναδικά χρώματα. Αν μας ρωτάς, ξεχωρίσαμε την απόχρωση Jade, αλλά θα χαιρόμασταν με οποιαδήποτε απόχρωση και αν βλέπαμε ανοίγοντας τη συσκευασία.

Δες όλες τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις στην κατηγορία Ήχος.

Πατίνι Malatec Πτυσσόμενο Με Ρυθμιζόμενο Ύψος

Κανένα παιδί δε θα μείνει ασυγκίνητο μπροστά στο συγκεκριμένο δώρο – και το ίδιο ισχύει και για αρκετούς ενήλικες που τυχαίνει να γνωρίζουμε. Το πτυσσόμενο scooter της Malatec, εξάλλου, είναι κατάλληλο για όλους από την ηλικία των πέντε ετών και μετά, ενώ είναι σε θέση να σηκώσει αγόγγυστα έως 100 κιλά, εξυπηρετώντας όχι μόνο το παιχνίδι, αλλά και τις καθημερινές μετακινήσεις. Θα το αγοράσεις για το παιδί με μόλις 69€ – και θα το δανείζεσαι για να κινείσαι το πρωί με ευκολία στην πόλη.

ekptoseis-ertflix-6


Κατασκευασμένο από ανθεκτικά και ποιοτικά υλικά, από το τιμόνι μέχρι τους τροχούς, εγγυάται τη μέγιστη ασφάλεια στο δρόμο, με καλή πρόσφυση και απορρόφηση μικρών ανομοιοτήτων. Χάρη στο ρυθμιζόμενο τιμόνι του, θα συνοδεύσει τους μικρούς αποδέκτες του για πολλά (μα πολλά) χρόνια, με την ευρεία κύρια πλατφόρμα να εξασφαλίζει άνετες διαδρομές για όλους.

Δες όλες τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις στην κατηγορία Παιχνίδια & Βρεφικά.

Πλατφόρμα Fitness για γλουτούς & πόδια με οδηγό ασκήσεων InnovaGoods

Αν νιώθεις την καθιστική ζωή να σε καταβάλλει και το γυμναστήριο να σε απωθεί, μάλλον βρήκαμε το μυστικό που θα σε βοηθήσει να μένεις πάντα σε φόρμα. Η πλατφόρμα fitness της InnovaGoods σου επιτρέπει να δυναμώσεις και να τονώσεις πόδια και γλουτούς με λιγότερο κόπο, ενώ δεν αφήνει στο παράπονο ούτε τα μπράτσα σου.

ekptoseis-ertflix-7


Κατασκευασμένη από καουτσούκ, μέταλλο και PVC, είναι τόσο ανθεκτική όσο και εύκολη στη συναρμολόγηση, τη μεταφορά και την αποθήκευση. Αγόρασέ τη από μόλις 37,84€ και εκμεταλλεύσου στο έπακρο τους διαφορετικούς συνδυασμούς συναρμολόγησης και χρήσης, αλλά και τον πλήρη οδηγό ασκήσεων για να υποδεχτείς το καλοκαίρι με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ.

Δες όλες τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις στην κατηγορία Άθληση & Hobby.

Κλουβί Μεταφοράς Κατοικίδιων Royalty Line 47x30x30cm

Σε αεροπλάνα και βαπόρια, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς χρησιμοποιήσεις για τις καλοκαιρινές αποδράσεις που πλησιάζουν, το κατοικίδιό σου θα γνωρίσει πρωτόγνωρα επίπεδα άνεσης με το ασφαλές κλουβί μεταφοράς της Royalty Line. Η κατασκευή του προσφέρει μέγιστη ορατότητα και επιτρέπει την καλή κυκλοφορία του αέρα, με εξαερισμό από τρεις πλευρές, ώστε να μην αισθανθεί πιεσμένο ούτε στιγμή, ενώ η πόρτα πρόσβασης ανοίγει μόνο από τη μία πλευρά, για να μην έχεις διαρκώς το νου σου στις κινήσεις σου. Συμβαίνει, επίσης, να είναι σε έκπτωση 54%, στα 22,95€.

ekptoseis-ertflix-8


Ελαφρύ και απλό στη συναρμολόγηση, βελτιώνει κάθε πτυχή της προετοιμασίας για το ταξίδι, ενώ το εύκολο άνοιγμα του μανδάλου σου επιτρέπει να το ανοίγεις άνετα με το ένα χέρι, χωρίς να χρειαστεί καν να αφήσεις τη βαλίτσα σου. Βάλε μέσα και ένα μικρό κουβερτάκι, και το τετράποδο μέλος της οικογένειάς σου θα ταξιδεύει first class.

Δες όλες τις εκπτώσεις στην κατηγορία Είδη για Κατοικίδια.

Σετ Πετσέτες Nef-Nef τριών τεμαχίων Choise

Ιδανική επιλογή για την ανανέωση του μπάνιου σου, αλλά και για δώρο σε εκείνη τη φίλη που μόλις μετακόμισε, το σετ πετσετών Choise τριών τεμαχίων της Nef-Nef (περιλαμβάνει πετσέτα χεριών 30x50cm, πετσέτα προσώπου 50x90cm και πετσέτα μπάνιου 70x140cm) ξεχωρίζει τόσο για τη minimal αισθητική όσο και για την ποιότητά του. Και στη διάρκεια των εκπτώσεων, μπορείς να το αγοράσεις στη μισή τιμή.

ekptoseis-ertflix-9


Αποτελείται από 100% βαμβάκι, βάρους 450 γραμμαρίων ανά τετραγωνικό μέτρο. Για τους αμύητους στον κόσμο της πετσέτας, αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ ελαφρύ και, σε συνδυασμό με το ποιοτικό βαμβάκι και την καλή ύφανσή του, είναι απορροφητικό και στεγνώνει γρήγορα. Η παρουσία του αρκεί για να προσθέσει μια δόση κομψότητας στο μπάνιο σου.

Δες όλες τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις στην κατηγορία Σπίτι & Κήπος.

Κρέμα Προσώπου Vichy Liftactiv Collagen Specialist 50ml

Με επαναστατική φόρμουλα, που συνδυάζει για πρώτη φορά αντιγηραντικά πεπτίδια και βιταμίνη C με Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy, διορθώνει ορατά όλα τα σημάδια και την απώλεια κολλαγόνου στην επιδερμίδα. Έπειτα από λίγες ημέρες χρήσης, θα παρατηρήσεις τις ρυτίδες σου να μειώνονται – όμως από την πρώτη στιγμή θα απολαύσεις την κρεμώδη υφή της που μεταμορφώνεται αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα σου, για να σου αφήσει μια απαλή αίσθηση πούδρας και τη μειωμένη τιμή της, στα 22,66€.

Βαθιά ενυδάτωση, λείανση και σμίλευση περιγράμματος και άμεση απορρόφηση που δεν αφήνει πίσω την παραμικρή λιπαρότητα ανήκουν στα χαρακτηριστικά που είναι αδύνατον να μην εκτιμήσεις, ενώ η κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά της προκύπτει από συστατικά φυσικής προέλευσης. Πιστεύουμε ότι ανακαλύψαμε την τέλεια προσθήκη στη ρουτίνα ομορφιάς σου.

Δες όλες τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις στην κατηγορία Υγεία & Ομορφιά.

Τα πέντε κλειδιά

Στη λογοτεχνία μας δεν κάνουμε εκπτώσεις, όμως δεν έχουμε καμιά αντίρρηση αν τύχει το βιβλίο που μας τράβηξε την προσοχή να βρίσκεται σε προσφορά. Αυτό ακριβώς συνέβη με «Τα πέντε κλειδιά» της Λένας Μαντά, ένα μυθιστόρημα που διαθέτει σε αφθονία όλα τα στοιχεία μιας συναρπαστικής πλοκής – μυστήριο, δράση, έρωτα και ανατροπές – και θα το βρεις από 9,94€.

ekptoseis-ertflix-11


Δε θα σου πούμε περισσότερα, για να μην διακινδυνεύσουμε κάποιο spoiler. Αντ’ αυτού, θα παραθέσουμε το απόσπασμα από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

«Δεν θα πάθει τίποτε αν κάνεις ό,τι σου λέμε. Πέντε λουκέτα, πέντε κλειδιά. Κάθε φορά που θα υπακούς, θα παραλαμβάνεις κι ένα κλειδί με το λουκέτο του. Το τελευταίο θα έρθει μαζί με την κόρη σου. Αν μιλήσεις σε κάποιον, δε θα τη δεις ποτέ ξανά ζωντανή αλλά ούτε και πεθαμένη! Περίμενε οδηγίες…»Από κείνη την ώρα άρχισε ο εφιάλτης. Η μικρή της κόρη, η Μαργαρίτα της, ήταν στα χέρια απαγωγέων, δεμένη με πέντε αλυσίδες σαν μικρό ζώο. Δεν μπορούσε να ζητήσει βοήθεια από κάποιον, αφού κανένας δεν ήξερε την ύπαρξη του παιδιού. Ούτε καν ο άντρας της, ο παντοδύναμος Ορέστης Δελμούζος. Έπρεπε να υπακούσει με όποιο τίμημα…

Δες όλες τις ανοιξιάτικες προσφορές στην κατηγορία Βιβλία.

Κάμποσες εκατοντάδες λέξεις αργότερα, οφείλουμε να επαναλάβουμε την προειδοποίηση που σου απευθύναμε στην αρχή: τα παραπάνω δεν είναι παρά ένα μικρό δείγμα των ανοιξιάτικων εκπτώσεων που θα βρεις σε ένα πλήθος από προϊόντα και κατηγορίες στο shopflix.gr. Και χάρη στην αποκλειστική συνεργασία της πλατφόρμας με την Courier Center, ό,τι και αν παραγγείλεις θα έρθει εγγυημένα στην πόρτα σου στον ακριβή χρόνο παράδοσης που θα δεις, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι. Κρίμα δεν είναι να αφήσεις τον Μάιο να σου ξεφύγει;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης