Ιωάννινα: Πήγε να αυτοκτονήσει μπροστά στα παιδιά της γιατί δεν διεκπεραίωσε υπόθεση σε δημόσια υπηρεσία

Ιωάννινα: Πήγε να αυτοκτονήσει μπροστά στα παιδιά της γιατί δεν διεκπεραίωσε υπόθεση σε δημόσια υπηρεσία

Έκανε την προσευχή της μέσα στην Υπηρεσία Ασύλου, έβγαλε μαχαίρι και πήγε να κάνει κακό στον εαυτό της - Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο πατέρας της οικογένειας

astynomia_diafthora_art
Μία δυσκολία στο να διεκπεραιώσει μία υπόθεσή της ήταν αρκετή για μία γυναίκα στα Ιωάννινα προκειμένου να την κάνει να απειλήσει να αυτοκτονήσει μέσα σε δημόσια υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, μία γυναίκα με τα δύο μικρά παιδιά της βρέθηκε στην Υπηρεσία Ασύλου στα Ιωάννινα προκειμένου να εξυπηρετηθεί. Όταν είδε ότι η υπόθεσή της δεν έρχεται εις πέρας, τότε έβγαλε μαχαίρι απειλώντας να κάνει κακό στον εαυτό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ευρισκόμενη μέσα στην Υπηρεσία Ασύλου και όχι σε ΚΕΠ όπως αρχικά γράφτηκε έκανε την προσευχή της και έδειξε ότι είχε πρόθεση να προχωρήσει σε απόπειρα αυτοκτονίας με το αιχμηρό αντικείμενο μπροστά στα δύο της παιδάκια.

Για το θέμα έβγαλε και ανακοίνωση ο δήμος Ιωαννιτών προκειμένου να διασαφηνίσει ότι το περιστατικό δεν έλαβε χώρα σε ΚΕΠ.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών

Με αφορμή το δυσάρεστο συμβάν που έλαβε χώρα στην περιοχή του Περάματος, διευκρινίζεται ότι η νεαρή αλλοδαπή δεν είχε απευθυνθεί στο ΚΕΠ του Δήμου για εξυπηρέτησή της αλλά στην Υπηρεσία Ασύλου που λειτουργεί στον ίδιο χώρο και υπάγεται στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Σύμφωνα με το epirus-tv, άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να αφοπλίσουν τη γυναίκα και να μεταφέρουν τα αναστατωμένα παιδιά της στον παιδικό σταθμό που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, προκειμένου να τα ηρεμήσουν οι εκπαιδευτικοί. Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο πατέρας της οικογένειας, ενώ όλοι αναμένεται να οδηγηθούν στο ΑΤ Ιωαννίνων.

Ειδήσεις σήμερα:

Στα 600 εκατ. ευρώ τα υπερέσοδα των εταιρειών ρεύματος - Μέσα στην εβδομάδα οι αποφάσεις

Πέταξαν κόκκινη μπογιά στον Ρώσο πρεσβευτή στη Βαρσοβία

Έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου για τις καταστροφές στο τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης