Κρήτη: Γονείς κατήγγειλαν στενό συγγενή τους για ασέλγεια σε βάρος του 9χρονου γιου τους

Κρήτη: Γονείς κατήγγειλαν στενό συγγενή τους για ασέλγεια σε βάρος του 9χρονου γιου τους

Οι γονείς του αγοριού, που έχει πρόβλημα υγείας, άρχισαν να προβληματίζονται για την ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του – Μετά από συνεδρίες, παιδοψυχολόγος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 9χρονος έχει πέσει θύμα αποπλάνησης κι ότι έχει παρακολουθήσει πορνογραφικό υλικό

anilikos_kakopoiisi
Για ασέλγεια σε βάρος του 9χρονου γιου τους, που μάλιστα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, μήνυσαν γονείς στενό συγγενικό τους πρόσωπο. Η υπόθεση ήδη ερευνάται με προσοχή και διακριτικότητα από την Ασφάλεια της Κρήτης.

Σύμφωνα με το creta24.gr, οι γονείς περιγράφουν στη μήνυση που κατέθεσαν πριν λίγες ημέρες στην Αστυνομία σοκαριστικά γεγονότα. Επίσης, προσκόμισαν και ιατρική γνωμάτευση παιδοψυχολόγου, που μετά από συνεδρίες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το παιδί έχει αποπλανηθεί σεξουαλικά κι έχει παρακολουθήσει πορνογραφικό υλικό κυρίως με άνδρες.

Οι γονείς αναφέρουν ότι διαπίστωσαν ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού τους. Τους τελευταίους μήνες, ο 9χρονος άρχισε να κάνει περίεργες ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου, κάτι που δεν είχε συμβεί στο παρελθόν. Εκεί που θορυβήθηκαν έντονα ήταν όταν το παιδί έκανε συγκεκριμένες ερωτήσεις για σεξουαλικές πράξεις, που δεν γνώριζε προηγουμένως, ενώ παράλληλα, άρχισε να παραμελεί τον εαυτό του, την προσωπική του υγιεινή, και έχασε το ενδιαφέρον του για τα μαθήματα και για τις όποιες δραστηριότητές του.

Μετά από την περίεργη συμπεριφορά του παιδιού, οι γονείς προσέφυγαν σε παιδοψυχολόγο και του ανέφεραν όλες τις αλλαγές στη συμπεριφορά του.

Το συμπέρασμα του παιδοψυχολόγου

Μετά από συνεδρίες με τον 9χρονο, ο ειδικός επιστήμονας αναφέρει στην έκθεσή του ότι ο 9χρονος έχει αποπλανηθεί σεξουαλικά κι έχει παρακολουθήσει πορνογραφικό υλικό κυρίως με άνδρες. Μάλιστα, ο παιδοψυχολόγος διαπιστώνει ότι το παιδί σε αυτήν την ηλικία λέει και περιγράφψει πράγματα που ούτε ένας ενήλικος δεν θα φανταζόταν.

Σύμφωνα με την επιστημονική έκθεση, ο συγγενής είναι πιθανό να προκάλεσε συναισθηματική εξάρτηση στο παιδί, επιτρέποντάς του, λόγω της εξάρτησης του, ακόμα και ακατάλληλες συμπεριφορές σεξουαλικού περιεχομένου. Ο παιδοψυχολόγος κατέληξε ότι το παιδί είναι θύμα χρόνιας σεξουαλικής αποπλάνησης, έκθεσης σε πορνογραφικό υλικό και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Κλείσιμο
Αν και ο φερόμενος ως δράστης αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται στη μήνυση, οι γονείς επιμένουν ότι ήταν η μόνη κοινωνική συναναστροφή του παιδιού τους. Η προανάκριση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, οι κλήσεις για κατάθεση των εμπλεκομένων.



Ειδήσεις σήμερα:

myAADE – Τα Αιτήματά μου: «Πρεμιέρα» για τη νέα πλατφόρμα εξυπηρέτησης της Εφορίας


Πρόβες και τάμπλετ για τις κάλπες της 15ης Μαΐου - Πώς θα γίνει η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ


Με κεταμίνη δολοφονήθηκαν Τζωρτζίνα και Μαλένα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης