Σπείρα έκλεβε καύσιμα από μηχανήματα της Περιφέρειας Φωκίδας

Σπείρα έκλεβε καύσιμα από μηχανήματα της Περιφέρειας Φωκίδας

Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός εκ των δύο Ελλήνων που συνελήφθησαν, βρέθηκαν 19 πλαστικά δοχεία που περιείχαν συνολικά 238 λίτρα πετρελαίου κίνησης

5faa60e73fa52
Μόλις είδαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να πλησιάζουν, ανέπτυξαν ταχύτητα για να αποφύγουν τον επικείμενο έλεγχο οι επιβάτες ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που εντοπίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην Άμφισσα. Όμως, το όχημα ακινητοποιήθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δύο από αυτούς.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να καταδιώξουν τους τρεις συνεργούς τους, όμως εκείνοι κατάφεραν να διαφύγουν και τα στοιχεία ταυτότητάς τους ερευνώνται και αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός από τους δυο Έλληνες που συνελήφθησαν, βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών του 19 πλαστικά δοχεία που περιείχαν συνολικά 238 λίτρα πετρελαίου κίνησης, που είχαν «ρουφήξει» νωρίτερα από δύο μηχανήματα έργων της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας!

Τα δοχεία με τις ποσότητες πετρελαίου αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος που κατασχέθηκε βρέθηκαν πένσες, ένα κατσαβίδι, ένας φανός μπρελόκ και διάφορα άλλα σύνεργα. Οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνέδριο ΝΔ: Στρατηγική πρώτης κάλπης για την αυτοδυναμία - Σε προεκλογική ετοιμότητα το κόμμα

Η παραγωγή απέβαλε οριστικά τον Κατσαούνη από το Survivor - Οι αντιδράσεις στο Twitter

Μετάλλιο τιμής στο σκυλάκι που... μυρίζει ναρκοπέδια και έχει σώσει εκατοντάδες ζωές στην Ουκρανία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης