Βόρεια Ελλάδα: Βίντεο ντοκουμέντο από τις «κινηματογραφικές» ληστείες συμμορίας σε καταστήματα

Βόρεια Ελλάδα: Βίντεο ντοκουμέντο από τις «κινηματογραφικές» ληστείες συμμορίας σε καταστήματα

Στα στιγμιότυπα καταγράφεται η δράση της σπείρας στη ΣΕΑ Πλατάνου Ημαθίας και σε σούπερ μάρκετ στην Σίνδο - Ο «αρχηγός» έχει ταυτοποιηθεί, πρόκειται για σεσημασμένο για ληστείες και κλοπές

ληστειες82506
Βίντεο ντοκουμέντο με τη δράση συμμορίας που «χτυπούσε» σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα και μίνι μάρκετ στη Βόρεια Ελλάδα εξασφάλισε η ΕΡΤ.

Στο πρώτο βίντεο φαίνονται τα μέλη της συμμορίας να πραγματοποιούν καταδρομική επιχείρηση σε κατάστημα στον ΣΕΑ Πλατάνου Ημαθίας. Οι δράστες ξηλώνουν με κλωτσιές τη γυάλινη είσοδο, αδειάζουν τον κάδο απορριμμάτων μπαίνουν στο εσωτερικό αρπάζουν από τα ράφια και τις βιτρίνες καπνικά προϊόντα και άλλα εμπορεύματα, και μετά από λίγα λεπτά φεύγουν τρέχοντας, πριν εμφανιστεί η αστυνομία.

Στη συνέχεια επιβιβάζονται σε αυτοκίνητο που είχαν κλέψει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και εξαφανίζονται στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού.

Το δεύτερο βίντεο είναι από νυχτερινή επιδρομή της συμμορίας σε σούπερ μάρκετ στην Σίνδο. Με διαρρηκτικά εργαλεία τα μέλη της συμμορίας φαίνονται να παραβιάζουν την κεντρική είσοδο, μπαίνουν στο εσωτερικό, σπάνε με βαριοπούλες τις προθήκες και αφαιρούν τσιγάρα, ποτά και άλλα προϊόντα.



Κλείσιμο
Το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταυτοποίησε τον αρχηγό της συμμορίας, που φαίνεται στο βίντεο να φορά κόκκινο φούτερ και κουκούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 32χρονο σεσημασμένο για ληστείες και κλοπές, ο οποίος αναζητείται μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω σπείρα σε διάστημα πέντε ημερών είχε διαρρήξει έξι καταστήματα σε Ημαθία και Θεσσαλονίκη, με την λεία της να πλησιάζει τις 37.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεράπων ιατρός Μαλένας: «Δύο ώρες πριν πεθάνει το παιδί έπαιζε και περπατούσε, δεν μπορεί να είχε ηπατική ανεπάρκεια»

To αεροπλάνο του Πούτιν για τη «συντέλεια του κόσμου» και ο συμβολισμός του στην παρέλαση της 9ης Μαΐου

ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ; Αύριο αποφασίζουν την ονομασία τα μέλη του κόμματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης