Κρήτη: Δωρεά οργάνων από την οικογένεια του 31χρονου που πέθανε μετά από καβγά

Κρήτη: Δωρεά οργάνων από την οικογένεια του 31χρονου που πέθανε μετά από καβγά

Ο 31χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ από τις 27 Απριλίου – Είχε διαπληκτιστεί με 17χρονο που τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί στο κεφάλι 

metamosxeusi1
Σε μια συγκινητική και γενναία απόφαση προχώρησε η οικογένεια του άτυχου 31χρονου που κατέληξε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μετά από οκτώ ημέρες νοσηλείας, όπου μεταφέρθηκε μετά από καβγά με ανήλικο στη Σητεία.

Η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του δικού τους ανθρώπου για να δώσουν ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Σύμφωνα με το cretapost.gr, γίνονται εξετάσεις για να δοθούν το ήπαρ, η καρδιά, τα νεφρά και οι πνεύμονες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο θανάσιμος τραυματισμός έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της 27ης Απριλίου. Ο 31χρονος είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και είχε καβγά με έναν ανήλικο 17 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος για να τον αποφύγει τον έσπρωξε. Ο 31χρονος τότε έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο οδόστρωμα χτυπώντας στο κεφάλι.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να τον μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας Σητείας και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

Ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ωστόσο το βράδυ κατέληξε.

Ελεύθερος με όρους ο 17χρονος

Ο 17χρονος μετά το περιστατικό του τραυματισμού είχε συλληφθεί από τις αρχές και είχε οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Κλείσιμο
Ο εισαγγελέας του είχε ασκήσει ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη βλάβη σε βαθμό κακουργήματος. Στη συνέχεια απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Πλέον η δικογραφία θα συμπληρωθεί με την τραγική αυτή κατάληξη του 31χρονου και αναμένεται ο 17χρονος να ξανακληθεί από τις ανακριτικές αρχές.


Ειδήσεις σήμερα:

Καλύπτεται έως και το 80% των αυξήσεων στο ρεύμα προ κρίσης - Φόρος 90% στα υπερκέρδη των παραγωγών ρεύματος

Ο Ζελένσκι απάντησε σε γράμμα που του έστειλε 12χρονος Βρετανός μαθητής

Απομακρύνθηκε χειροβομβίδα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης