Παύλος Πολάκης: Νέο παραλήρημα κατά κυβέρνησης και Δικαιοσύνης - «Ο Θεός συγχωρεί, εγώ ποτέ»

Παύλος Πολάκης: Νέο παραλήρημα κατά κυβέρνησης και Δικαιοσύνης - «Ο Θεός συγχωρεί, εγώ ποτέ»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε το θέμα της εις βάρος του μήνυσης από την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή για συκοφαντική δυσφήμιση - «Δεν ντρέπεστε καθόλου;», είπε

5566021
Σε νέο παραλήρημα κατά της κυβέρνησης, της Δικαιοσύνης και όσων ψηφίζουν υπέρ της άρσης της βουλευτικής του ασυλίας προχώρησε ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή.

Παρεμβαίνοντας σε συνεδρίαση της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης όπου συζητείται συμφωνία μεταξύ των υπουργείων Δικαιοσύνης Ελλάδας και Κατάρ επανέφερε το θέμα της εις βάρος του μήνυσης από την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή για συκοφαντική δυσφήμιση και απευθυνόμενος σε όσους ψήφισαν υπερ της παραπομπής του στον φυσικό δικαστή είπε «αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο αλλά εσείς ψηφίσατε υπερ της άρσης της ασυλίας μου. Δεν ντρέπεστε καθόλου; Υπάρχει διαδικασία να γυρίσει πίσω αυτό; Όλα εδώ πληρώνονται. Ο Θεός συγχωρεί αλλά εγώ ποτέ».

Ο ίδιος απευθύνθηκε προσωπικά και στην κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου λέγοντας «εσύ Γιαννακοπούλου πως αισθάνεσαι γι αυτό;». Κλείνοντας δε την τοποθέτησή του αποχώρησε από την αίθουσα με την βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής να τον καλεί να παραμείνει προκειμένου να ακούσει την απάντησή της: «Αν έχεις τα κότσια γύρνα πίσω Πολάκη να ακούσεις τι θα σου πω για τα ψεύδη και τις αθλιότητες που γράφεις στα social media. Για μια ακόμα φορά στα δύσκολα το βάζεις στα πόδια».

Πέραν αυτών ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι η πρόσφατη έκθεση για την ποιότητα απονομής της δικαιοσύνης εμφανίζει την Ελλάδα να έχει υποχωρήσει κατά 30 θέσεις στην σχετική κατάταξη υποστηρίζοντας πως αυτό οφείλεται «στις διώξεις δημοσιογράφων και ειδικότερα κατά του Κ. Βαξεβάνη που συνέβαλε στην αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «κατάντια της Δικαιοσύνης» φέροντας μεταξύ άλλων ως παράδειγμα υπόθεση του νοσοκομείου Ζακύνθου για το οποίο διώκεται η διοικήτρια που είχε τοποθετηθεί επι ΣΥΡΙΖΑ: «Για να δείτε την κατάντια της Δικαιοσύνης. Γίνεται της μουρλής το κάγκελο. Φεύγοντας από εδώ θα πάω να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης της διοικήτριας του νοσοκομείου Ζακύνθου. Κάποιοι επειδή ήθελαν να καλύψουν τις ευθύνες τους (σ.σ. για περιστατικό θανάτου ασθενή) είπαν ότι τα αέρια του νοσοκομείου έβγαζαν φίδια, σκορπιούς και δε ξέρω τι άλλο. Για να καλύψουν τις ευθύνες της αναισθησιολόγου που είμαι σύζυγος διευθυντή του νοσοκομείου. Οι δύο μηνύσεις που έγιναν κατά της διοικήτριας είναι στο στάδιο της ανάκρισης. Αυτή τη δικαιοσύνη φτιάξατε στην Ελλάδα ή επιτρέπετε να λειτουργεί».

«Εγώ έχω κατηγορηθεί πολλές φορές για παρέμβαση στην Δικαιοσύνη επειδή ρωτούσα τι γίνεται με τις υποθέσεις για τις οποίες βρήκαμε στοιχεία. Τα δημοσιεύματα σήμερα που μιλούν για τα πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν τον κ. Πλιώτα στον Αρειο Πάγο δεν είναι παρέμβαση; Εχετε πάρει ολισθηρό δρόμο. Όσο και αν καλύπτουν τα ΜΜΕ η εικόνα σας δεν φτιασιδώνεται. Ζούμε νέα εποχή Χριστοφοροάκου. Ο Μανιαδάκης που ήταν προστατευόμενος μάρτυρας αυτή τη στιγμή πουλάει το σπίτι του και φεύγει απ τη χώρα. Γιατί δεν τον καλείτε να καταθέσει ;» είπε σε άλλο σημείο.


Ειδήσεις σήμερα:

Stavros Flatley: Πού είναι σήμερα το ελληνικό δίδυμο πατέρα-γιου που είχε σαρώσει στο Britain's Got Talent;

Εύβοια: Γνώριμος των Αρχών ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι στην Αιδηψό

Βασίλης Ντινόπουλος: Συλλυπητήρια από φίλους και γνωστούς για τον αιφνίδιο θάνατο του 33χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης